Két gyerekkel mikor lett könnyebb?
Tudtam, hogy nehéz lesz, nemmis annyira veszes a helyzet, de megis meg vagyok zuhanva. Elso babam szuletese utan is volt egy kis depressziom, most is kezdek belecsuszni.
A nagy 2 eves, hianyzik, utalom h keveset tudok vele lenni. A kicsi meg kicsi, nem lehet meg vele semmit csinalni csak eszik sir alszik vagy epp csak sir es nem eszik nem alszik🙈 szokasos ujszulott dolgok.
Na de mikor lesz ez konnyebb, gordulekenyebb? Kinek mikor jott el amikor mar rutinbol megy a ketto is es nem akar belehalni?😄
Na en is ebben remenykedem, elso fiamnal is onnan lett konnyebb :)
Koszi!
Nálunk a kisebb mindig is jó kisbaba volt. Nem volt az a tipikus sírós baba, de így is volt elég gondunk. Nálunk akkor lett jobb, mikor kinőtt az első foga. Odáig sokat szenvedtünk vele. A nagyobb pedig elég pörgős, így sokat segített, hogy ő már ovis. Ha mind a kettő otthon lett volna nem tudom mit csináltam volna.
A nagy nem mindig volt szeretetteljes a kicsivel szemben. Sokszor ebből addódtak gondok.
20 hónapos a kicsi, majdnem 4,5 éves a nagy.
Az első év volt kicsit problémásabb, de semmi extra, csak a sok alvás, etetés, szervezés miatt. Nyár óta a kicsi is csak 1x alszik napközben, azóta rugalmasabbak a napok. A nagy csak délig ovis, ezért van idejük bőven egymásra délután. A napirend az első pillanattól úgy lett alakítva, hogy együtt aludjanak ebéd után, így nekem is van szabadidőm.
A kicsi 2-3 szavas mondatokban kezd beszélni, így egyre szuperebbül eljátszanak együtt. Ma pl. 1,5 órát elvoltak úgy a gyerekszobában, hogy csak dumát és nevetgélést hallottam. Imádom ezt az időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!