Mikortól lesz könnyebb a gyerekkel?
6.5 és 4 évesek a gyerekeink. Most tudunk úgy elmenni valahová, hogy nem idegőrlő. Nem kell nézni, mikor eszik-kakis-e nem-e, ordít-e nem-e? Tök aranyosak, itthon is önállócskák.
Már nem csak az a dolgom, hogy rohangáljakkiszolgáljaketessekboltbakénemennideüvölt!!!!!!!!
Addíg is tarts ki.
Amikor tőlem kérdezik, hogy melyik a jobb, ha kicsi vagy nagy, erre mindig azt válaszoloM, hogy minden kornak meg van a nehéz része.
2 éves múlt a lányom, Mist dackorszak van es nehezebb, mint mikor pici volt. De viszont most könnyebb, mert tudunk csomó helyre elmenni és egyutt élvezni a programokat.
Ha a saját tapasztalatom nézem, nekem 1,5 évesen kezdett jobb lenni.
TulajdonkÉppen mindig lesz valami, ami miatt lehet mérgelődni :-))
Nekem is elmegy a türelmem, de ha most nem kezelem jól ezt a korszakot, tuti kibabrálok vele a jövőben.
Lassan megyek vissza dolgozni, szóval tuti könnyebb lesz, hiszen felnőttek társaságát is erezhetem, ami plusz energiát ad :-)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!