Mikortól lesz könnyebb a gyerekkel?
11es:én pont fordítva gondoltam, hogy milyen boldog leszek anyaként, ez igazán nekemvaló...aztán nem így lett, szülés utáni depresszió, az első 6 hónap pokol volt. Most 15 hónapos a lányom, és pár hónapja kezdtem el élvezni az anyaságot. Szerintem nem fog megváltozni nálad, ha élvezed, szeritem egyre jobban fogod élvezni, amikor elkezd mászni, a mas módján kommunikálni :)
Szóval a kérdésre válaszolva, nekem fél éves kora után könnyebb lett kicsit, aztán amikor ült, mászott megint jobb lett, most már egyre több mindent eszik, nem kell feltétlenül külön főznöm neki, ha megyünk vásárolni, beülteem a bevásárlókocsiba, nem kell a hordozót is plusszban cipelnem, egyre jobban megértti magát, sokat labdázunk, építünk együtt... Most 15 hónapos, pár hónapja kezdtem el élvezni az anyaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!