Első vagy második gyerekkel volt könnyebb?
Figyelt kérdés
Úgyértem, én második gyerek vagyok, anya mindig azt mondja, velem nem volt annyi "baj", mint tesómmal.2011. júl. 13. 12:41
1/6 anonim válasza:
egyértelműen a másodikkal könnyebb. Tizedannyi bajom nincs a kicsivel mint a naggyal.
2/6 anonim válasza:
Másodikkal, mert addigra az elsővel kitapasztalsz minden eshetőséget.
4/6 anonim válasza:
En leszek a kivetel. A lanyom meglehetosen nyugodt baba volt, turte az oltoztetest, pelusozast, nem dobalta szet a dolgokat, nem ramolt, csak a jatekaival jatszott, nem vett semmit a szajaba. A fiam ezeknek mind az ellentete. Viszont sokkal alkalmazkodobb, es batrabb.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok, nekem két lányom van, az első már születésétől kezdve egy csökönyös "szamár" volt aki örökké igényelte hogy foglalkozzanak vele és eléggé többemberes. Így nekem a második gyerek már szinte gyerekjáték.
6/6 anonim válasza:
Én is kivétel vagyok. Elsővel könnyebb volt. Ő fiú, nem volt nagyon hisztis, nem tette tönkre a játékokat, nem csinálta a fesztivált ha valamit nem engedtem. A második lány, kis apuci kedvence. Neki több mindent szabad (apa engedékenyebb) mint a báttyusnak nekem meg sokszor égnek áll a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!