Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Őszintén, szülőként, hogy...

Őszintén, szülőként, hogy viselitek el a nyári szünetet, a gyerekek otthontartózkodását?

Figyelt kérdés
De tényleg, őszintén! Tejszínhab és koktélcseresznye nélküli válaszokra lennék kíváncsi.

2019. júl. 1. 18:49
1 2
 11/12 TheSoldier ***** válasza:

Örülök neki,kevesebb dolgom van. Ugyanúgy dolgozom,ők már elvannak egyedül is,több házimunkát csinálnak /maguktól/,nincsenek iskolai feladatok amihez segítség kell, nincs szülői. Ők meg többet találkoznak a barátaikkal,együtt is nyaralunk a nagyszülőknél.

Egyébként nem kell ahhoz nyáriszünetnek lennie,hogy próbára tegyék a türelmem, de nem sokszor tudnak felidegesíteni. És igen, néha baromira fárasztó a gyereknevelés, de megéri.

2019. júl. 2. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy 12 évesem van, és sokkal jobban szeretem a nyári szünetet, mint az iskolaidőszakot.

Nagyrészt leköti magát, de azért minden napra tudunk valamilyen közös, laza programot csinálni (nem kell költséges dolgokra gondolni: filmezünk, társasozunk, sétálunk, fagyizunk, beszélgetünk. Mi ezeket szeretjük.

Tábor is van, most épp egy hete nem láttam a gyerekem, csak telefonon beszéltünk.

Viszont nincsenek sulis kötelezettségek: kész van-e a lecke, verset kell tanulni, jön az angoltanár, holnapra ünneplő kell, stb. stb. Ezek (nagyon) nem hiányoznak. Tanulni sajnos kell a nyáron, mert sulit váltunk és a régi iskolában nagyon el voltak maradva, be kell pótolni az elmaradásokat, de magunk osztjuk be az időnket.

2019. júl. 5. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!