Kedves Szülők! Titeket zavarna, ha a 13 éves lányotok egy 18 éves fiúval barátkozna?
Nekem volt 13 évesen egy 18 éves haverom.Nem jöttünk soha össze,nem is volt róla soha szó.Rám nem jelentett veszélyt, bár tény érettebb volt,de jól elvoltunk.Nem nagyon találkoztunk tizennégy éves koromig aztán meg csak úgy,hogy anyukám elkísért és meggyőződött róla,hogy kicsoda.
Azóta is nagyon jóba vagyunk 16/l
Szerintem sincs vele gond, ameddig nem akar tőle többet a fiú. Nekem is világ életemben idősebb haverjaim voltak, főleg a fiúk közül. A korosztályom béli srácokkal valahogy sosem találtam meg a közös hangot. Most már 19 éves vagyok, a jelenlegi párom is 27, tehát :))
Ha már alapból barátkoznak, akkor vagy a srác nem elég érett a korához, vagy éppen a lányod az, aki érettebb 13 éves létére.
Btw 13 évesen én is haverkodtam egy 18 körüli sráccal. Interneten beszélgettem vele sokat, utána egyszer találkoztunk, sétáltunk egyet a plázában, és szerintem azóta sem beszéltünk :D
14 évesen volt a haveri társaságban több 18-22 év közötti srác is. Volt, amelyikbe halálosan szerelmes is voltam (ő akkor 21 volt, de végül a 16 éves nővérem jött össze vele).
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Kezdenek dolgozni a hormonok.
Beszéljetek róla, a lehetséges kimenetelekről is -és az alapján kellene tudnod eldönteni, hogy elég érett-e a gyerek az ilyen társasághoz.
Nem zavarna, de szeretném látni azt a fiút, az idejüket inkább otthon (nálunk) töltsék, ne a lányom mászkáljon a fiúhoz, + mindig tudjak róla, hova mennek, kikkel, stb.
Nem fogom bezárni, meg megvonni mindent tőle, sem megverni azért, mert a biológiai óra beindult (az első válaszoló takarodjon vissza a 19.századba, a többivel karöltve, így gondolkozik....)
mi közös lehet bennük , mondjuk a sport pl.
addig nincs baj amíg csak barátkoznak vagy egy baráti társaságuk van esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!