Normalis ha valaki nem csomagol a gyerekenek tizorat?
Csunyan osszevesztem a testveremmel tegnap, mert kiderult, hogy a 11 es 13 eves gyerekei heti 2x3 is csak ebedet esznek eloszor, olyan 2 fele suli utan otthon. Addig semmit.
Kerdeztem a gyerekektol, hogy nem ehesek-e bent az iskolaban, es mondtak, hogy de. Bent az iskolaban van ingyen kifli es tej, de azt mondjak, hogy azt nem szeretik. Reggelizni otthon nem kapnak.
Szova tettem, a testveremnek, hogy ez nem normalis, mire a valasza, hogy reggelizni nincs idejuk a gyerekeknek, egyebkent persz kapnanak, mert ha csak ki nem rangatja az agybol oket, akkor enni nem kelnek fel 10 percel hamarabb. Szendvicset meg nem csomagol, mert egy csomoszor hoztak haza kibontatlanul. Vagy talalta meg a taskajukban napokkal kesobb... Es egyebkent is 11 es 13 evesen, ha akarnak nyugodtan csomagolhatnak maguknak szendvicset. De nem teszik.
Hat szerintem meg pont, hogy akkor is kellene csomagolni, mert sosem tudhatod, hogy mikor lesz ehes a gyerek.
Szerintem sem normális. Valószínűleg azért nem ették meg a szendvicset, mert nem ízlett nekik a feltét...
Legalább valami csomagolt croissant vagy péksütit, gyümit, müzliszeletet berakna, az nem fáradság... És lehet, jobban elfogyna. De éheztetni a gyereket elég gáz megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!