Szülők! Ti hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak, hogy barátja legyen?
Nem hiszem, hogy ezt én fogom eldönteni.
11 éves és van szerelme az iskolában, el is mesélte itthon, én voltaképp örültem, hogy megbízik bennem. De azon kívül, hogy a suliban együtt játszanak, semmi nem történik, iskolán kívül nem is találkoznak, szerintem a nyári szünetben el is felejtik egymást.
Később sem tudom tiltani, jó ilyeneket, hogy ott aludjon vagy a fiú itt nyilván igen, de lehet azt nappal is csinálni. Inkább arra helyezem a hangsúlyt, hogy felelősségteljes legyen, tudja mit csinál, és ne csináljon hülyeségeket. Aztán reménykedjünk. Engem sem tiltott anyám semmitől, mégsem lettem leányanya.
15
Úristen normális vagy az meg egy kis gyerek a 12 éves ...
Jézusom,hogy lehet enyire felelötlen szülőknek gyereke.
Én se általánosba ,gimibe és egyetemen se ,csak miután ki járta a sulikat,addig tanuljon és tegyen legyen sikeres.
Azt akkarom hogy a legjobb suliba vegyék fel nem lesz ideje másra csak a tanulásra.
Nem is értem 12 éves ,úristen,veném el tőled a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!