Ti engednétek a lányotoknak a Mayo Chix kabátot?
Ő fizetné.
A többi ruha nem érdekel, de egy kabátért 4 éve könyörgöm.
Engedni engedném csak lebeszélném róla, ha lehet. Gagyi. És nem csak a kabátjuk :/ annyi pénzért... (Budmil kabátom van úgyhogy nem százezres tétel, nem azért gagyizom a mayot)
Bár ha jól sejtem te vagy a lány. Mit mondanak miért nem engedik?
Hány éves vagy? Kapsz zsebpénzt? Vagy abból se engedi? Azzal nem vagy kisegítve, hogy más engedné a lányának. Azt sem tudjuk mennyit tud a család kabátra költeni, esetleg ha valaki olyan mint én voltam (nekem nem volt érdemes drága ruhát venni kamaszkoromban) stb..
1-es voltam
Ha tetszik neki akkor igen, de nem azt amiből a hasa csípője kilóg.
Bár mi 1-2 évente cseréljük a kabátokat így drágát nem veszünk, általában c&aban vesszük.
Igen, engedném, ha saját magának veszi. Viszont elmondanám, hogy ha egy szezon alatt tönkremegy, akkor n számítson másikra belőle.
Amúgy nem feltétlenül rossz minőség, én már kb 10 éve onnan veszem a bőrkabátom, kb 4 évet simán bír. Viszont a télikabátjaikkal nincsenek pozitív tapasztalataim.
A Mayo Chix kínai szemét, csak márkajellel. Olyan áron sokkal minőségibbet lehet venni, máshol.
Ha meg a konkrét kabát tetszik, akkor elkísérném a gyereket valamelyik kínai piacra, és keresnénk ugyanolyat, negyedannyiért.
"kvalitás márkás"??? Amúgy csak az hasonlítgatja kínaihoz, akinek nem volt.
A kabátok kifejezetten szépek és jók. Barátnőmnek 3 évig volt egy ilyen télikabátja, gyönyörű és nem ment tönkre.
A bőrdzsekikről stb. n tudok semmit, de a télikabátból nem áll ki a dereka, ezt hogy gondoltátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!