Ti megengednétek a lányotoknak a Mayo Chix kabátot, ha ő fizetné?
Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 01:22
2/11 anonim válasza:
Pénzkidobás.6 éve hordom ugyan azt a kabátot és tökéletesen jó.
3/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem jó 6 évig sajnos egy kabát.
A legutóbbi kibolyhosodott, úgy is használtam még 2 évet.
Pontosan 6 éve akarok egy olyan kabátot, de nem engedik.
2017. nov. 11. 09:05
4/11 anonim válasza:
Minek Neki? A papír karton szigetel, ha ráhúz egy kukazsákot , meg sem ázik.
5/11 anonim válasza:
Nem, inkább vennék neki valami normális kabátot, ilyen igénytelen minőségű, kínai szar helyett
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a télikabátok pont, hogy nem gagyik. A többi nekem se tetszik annyira.
Meg nagyon szép az összes.
Magyar cég és nem ázsia centeres minőségű ruháik vannak.
2017. nov. 11. 19:57
9/11 anonim válasza:
Én megengedném. Én tavaly vettem egy Mayo kabátot 32 ezerért és imádom. Szerintem divatos a megjelenése, igazi kis csajos kabát, és amellett tényleg nagyon meleg.
Akik nem engednék azoktól kérdezném, hogy miért nem?
Aki azt válaszolta ,hogy 6 évig hordott egy kabátot, hát no comment. Nem avval van bajom, hogy sokáig hordta, mert ha nem ment tönkre akkor ok, de másnak miért kellene? Nem is értem...
10/11 A kérdező kommentje:
Végül nekem sem engedték... Az lesz, hogy vehetek ugyanennyiért egy rosszabbat
2017. nov. 12. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!