Hány éves kor után engednétek meg a tizenéves lányotoknak, hogy találkozzon így valakivel?
Figyelt kérdés
Személyesn nem ismerik egymást, egy közösségi oldal csoportjában ismerkedtek meg. Nem egy településen laknak, de aránylag közel. Már beszéltek videóhívásban is. Illetve a másik személy is lány.2018. jún. 5. 21:41
1/9 anonim válasza:
16 .Én már 16 17 évesen magam intéztem a kapcsolataimat nem csak a barátit,a gyerekem is arra nevelem h önnáló legyen. Attol h vas szigor van és sokaknál 18 felett is póráz van a felnőtteken szokszor 30 évesen is,épp azt érik el h amint leszakad a poráz v a körülmény változik,mindent egyszerre probál ki potol be..
2/9 anonim válasza:
Azt hittem pasi ha már ennyire felted tőle...
3/9 anonim válasza:
Én 16 évesen másik megyébe utaztam online megismert baráthoz.
Ha felelősségteljes 13-14 évesen elengedném másik városba, nyilván pár alapszabály lefektetése után. Nyilvános helyen találkozás, egy-két becsekkolás (megérkezett, hazaindul) csak hogy tudjam merre jár.
Ha nincs távolsági közlekedéshez szokva, esetleg át is kell szállni kicsit aggódnék ezért átbeszélném vele előtte az utat.
4/9 anonim válasza:
Nem volt internet még, nem voltak ilyen kapcsolatok... de 13-14 évesen már simán elengedtek anyuék a városba barátnőkkel, és ott bizony nem csak egymással beszélgettünk, hanem bandáztunk, ismerkedtünk kávézókban, játéktermekben.
5/9 anonim válasza:
13 éves koromtól találkozgathattam netes emberkékkel...
6/9 anonim válasza:
Így ismertem meg a legjobb barátnőmet, én 16 voltam, ő 15. Mondjuk én nem teljesen egyedül találkoztam vele először: az ország két különböző pontján laktunk, de mi abban az évben pont az ő városába mentünk nyaralni a szüleimmel, és akkor megbeszéltünk egy talit. A kijelölt helyen még szüleim is ott voltak, bemutatkoztak a barátnőmnek (megbizonyosodtak róla, hogy tényleg lány és 15 éves :D) , majd elmentek egy múzeumba, minket meg otthagytak egy cukrászdában meg maszkaltunk a városban. Ez volt az első alkalom, később meg egyedül utaztam hozzá.
7/9 anonim válasza:
Miért nem hívjátok meg magatokhoz a lányt első alkalommal? Ha minden okés, akkor meg nem túl távol az otthontól nyugodtan találkozhatnak.
9/9 anonim válasza:
Hát ez attól függ, hogy mennyire talpraesett a lányod. Például nekem már 12 éves koromban megengedték, hogy bárkivel találkozhassak, kortól, nemtől függetlenül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!