Én évekig aludtam úgy a barátaimmal, hogy nem dugtunk, szóval nem értem a teherbeeséssel való összefüggést.
2018. aug. 26. 00:49
2/11 anonim válasza:
Egyébként már óvodában is szerveztek nekünk a szülők ittalvás-ottalvást, ez a nevelés része volt.
2018. aug. 26. 00:50
3/11 anonim válasza:
én nem korhoz kötném, hanem mennyi ideje vannak együtt!
ha szexelni akarnak, ígyis úgyis meg fogják oldani
2018. aug. 26. 05:35
4/11 anonim válasza:
3-as vagyok! nyilván nem 13 évesekre gondoltam, hanem mondjuk 15 évesen kb., ha már együtt vannak majdnem 1 éve..akkor megengedném
2018. aug. 26. 05:36
5/11 anonim válasza:
Ott alvás nèlkül is lehet szexelni...
Szóval a teherbeesèsnek ehhez semmi köze. Èn is hamarabb szexeltem, mint hogy ott aludthattam.
De hogy a kèrdèsre is válaszoljak, 15-16 èvesen èn már engednèm, ha règebb óta együtt vannak.
2018. aug. 26. 07:27
6/11 anonim válasza:
16 fölöii.
2018. aug. 26. 08:37
7/11 anonim válasza:
Engem 16 évesen engedtek először. Az első szexet (15 évesen, ugyanez a fiú) is szerettem volna megbeszélni anyuval, de sajnos nem sikerült, tiltotta. Ezzel annyit ért el, hogy titokban csináltuk és ha baj lett volna féltem volna hozzá fordulni... :/ Ebből okulva én igyekezni fogok megfelelő értékrend szerint nevelni a gyerekemet és ha feljön ez a téma inkább segítek neki biztonságos körülmények között bontogatni a szárnyait, mintsem titkolóznia kelljen előttem.
2018. aug. 26. 10:57
8/11 anonim válasza:
17 minimum. És legalább fél év után. Így is történt.
2018. aug. 26. 12:32
9/11 anonim válasza:
16 felett, de a nagyon alsó korhatár 15 lenne.
15 évesen talán abban az esetben megengedném, ha már például 1 éve együtt vannak a barátjával, de más esetben, szívem szerint 16 éves kor után. De akkor sem rendszeresen. Iskolaidőben nem engedném, csak szünetekben vagy hétvégéken egyszer-egyszer lehet róla szó. 1 hónap után nem engedném, csak minimum 5-6 hónap után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!