Szülők! Ti hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak, hogy barátja legyen?
Ha nem engeded meg nem jarnak? Mem fogjak meg egymas kezet a suliban? Nem irnak szerelmes levelet egymasnak? En ezen nem gondolkodom, pont azert, mert vajmi keves rahatasa van a szulonek. Amugy engem mar az oviban elvettek felesegul. Mondjuk nekem nem szoltak rola, de mindegy.
Amugy anno ha visszaemlekszem a sulira olyan 12-13 evesek lehettunk mikor az elso “jaras” megtortent az evfolyamon. Tartott 3 honapig. Aztan meguntak. Volt szajra puszi is.
Én 17 éves koromban találtam meg az igaz szerelmet, de anyukám már 15 éves koromban kèrdezgette, hogy: Na, tetszik neked valaki?
Anya biztos "megengedte volna" 15 éves koromtól, de igazából ez nem döntés kérdése.., ha valaki szerelmes, azt hagyni kell (akármilyen fiatal), mert különben, csak titokban csinálná (a szerelmet). Ebben az esetben a gyermek eltàvolodhat a szülőtől.., ha túl fiatal, de szerelmes, akkor sokat kell vele beszélni erről a témáról, elmesélni a személyes tapasztalatokat, a beszélgetés segít a fiatal lelket jó útra terelni. 19/L
Nem hiszem, hogy rajtam múlik.
Ha nem engedem is lesz előbb -utóbb neki, csak akkor el fogja titkolni.
Tehát ezen fog agyalni, mint te."jajjj, mit fognak szólni?"
Szetintem a legfontosabb, hogy jó erkölcsi alapot adjak, megtanítsam a felelősségteljes szexuális életre...és még így is tuti fog butaságot elkövetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!