Kamaszok nem tudom mikor kezdjek el pakolni ti mokor kezdenétek el pakolno julius 31én megyünk olaszba te mikor kezdenéd el össze pakolni a böröndbe a ruháidat?
Mi holnap megyünk [Görögországba]. Tegnap anyuval rádobáltuk az ágyra a ruháimat, amiket viszek, anyu kimosta amelyiket kellett. Mára megszáradtak. Ma este/holnap délelőtt vagy koradélután fogunk bepakolni a bőröndbe.
Tisztálkodási cuccokat nem készítettem el, mivel még indulás előtt fogat akarok mosni, meg letusolni, mivel min. 14 óra az út [nem vagyok magyarországi így -1 határ, azért nem kb 18 órát mondok].
Am. meg mindig így szoktuk csinálni, sose hagytunk itthon semmit :)
én 3-4 napja kiválogattam azokat a ruháimat amiket elviszek és azóta használtam őket. anya kimosta az összeset...
Holnap indulunk Horvátba! =D
Én csak felszoktam írni max. 1héttel előtte,hogy miket akarom vinni.Azokat a ruhákat mér 2-3nappal előtte kirakom a szennyesbe,anyu kimossa,megszárad,ami olyan ki is vasaljuk és megy a bőröndbe.
Nem viszem túlzásba a pakolást,amit viszek viszek,amit nem nem.
Szerintem 3-4nappal előtte bőven elég ha átgondolod,hogy mit akarsz vinni.Így még ki lehet mosni a ruhákat;)
15/L
Én holnap után megyek zamárdiba,tegnap meg ma megvettük a cuccokat,anya holnap mossa ki,meg pakoljuk el.(de már ma is mosott egy kicsit)=)
12/Ł
juli.30-án de nem későn azért méd idejébe,h tudjammagam kialudni indulra
én mindig 1 nappal előtte szoktam
mondjuk azokat a ruhákat amiket viszek megpróbálom nem hordani és idejébe szólni anyukámnak,h mi az amit szeretnék vinni,h kimossa (ez azon a héten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!