Kamaszok! Mit csináltok a hétvégén?
Nem sok mindent :S itthon ülök, gépezek :( Közben meg motoroznom kéne csak még nem jó. Unatkozok!!
18f
11kor keltem segítettem takarítani aztám ebédeltünk. Délután tanulok, gépezek. 6körül megyek zuhanyozni hajat mosni. Aztán jön a barátnőm együtt csinállunk fizurát és kitaláljuk mit vagyünk fel az esti buliba. 9körül kimegyünk a bandával iszunk discozunk reggel meg haza.
19/L
Kilenckor keltem, mesét néztem az RTL-en, utána cirkuszi közvetítés volt a Dunán. Majd anyának segítettem hajat festeni, elkezdtem megírni a házimat, átmentem nagyszüleimhez, befejeztem a házimat (5 oldal lett), tanultam törire, meg még fogok, abázis, plusz megnéztem, hogy milyen szép cikket írtam. :)
Vasárnap elköszönök anyától, mert repülőre száll és utazik külhonba, utána tanulok és tételeket dolgozok ki és az ösztöndíjat kellene már megcsinálnom - ill. a pályamunkát.
18/L.
Tegnap nálam voltak a haverok, buliztunk egy kicsit aztán mentünk aludni. Ma hamar keltem, megreggeliztünk, elmentek a haverok, aztán TV-t néztem, főztem, ebédeltem most meg itt ülök a gép előtt, kimenni nem akarok, mert beteg vagyok. Nemsokára megyek vacsorázni, zuhanyozni és bedobom a szunyát. Holnap meg tanulni is kéne, remélem nem a falat fogom nézni helyette.
Egy lány.
ma 16:28
Én is néztem a cirkuszi közvetítést!
Bocsi az OFF-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!