Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kamaszok! Mit csináltok a...

Kamaszok! Mit csináltok a hétvégén?

Figyelt kérdés
kort és nemet is írjatok:)
2011. nov. 5. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tanulnom kéne, motorozni szeretnék, és ezek helyett gépezek... :(

14/F

2011. nov. 5. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Múlt hétvégén pénteken este barátnőmmel sétáltam és forrócsokiztunk, meg pizzáztunk. Szombaton vásároltam. Vasárnap délelőtt vásáron voltam, délután pedig a mamámnál.

Ezen a hétvégén még nem tudom mit csinálok. Bulizni akartunk a barátnőimmel, viszont egyikük meg szülinapra, a másikkal meg még megtárgyalom mi lesz.

14/L

2011. nov. 8. 10:40
 13/14 anonim ***** válasza:
A múlt szombatot elég jól kihasználtam.A legjobb barátnőmmel voltam szinte egész nap ^^. Kutyát sétáltattunk(kicsit fárasztó volt,mert először az enyémet,aztán az övét sétáltattuk/futtattuk meg,mivel kettő kutyára nekünk még nehéz figyelnünk,főleg ilyen bolondokra mint a mieink :)) reggel 9 körül.Utána átjöttünk hozzánk a hideg ellenére is kiültünk a hintaágyunkra, ott jól elbeszélgettük az időt. Közben meg is beszéltük hogy egész nap együtt leszünk.^^ Náluk ebédeltünk fél egy körül ( nem volt nagy probléma az egymáshoz átmászkálás,mivel kb.3 percre lakunk egymástól.) Aztán visszamentünk hozzánk,trambulin,közben kép készítés miközben a levegőbe ugráltunk (na szóval értitek:)) ^^. Ezzel jól elvoltunk egy darabig..Délután bowlingozni mentünk(szerencsére van a városban bowling pálya*-*) , plázába is voltunk,na meg a város parkjába. Később náluk röpiztünk és ezzel el is ment a nap :) Persze elmentünk még egy pár helyre,de estig írhatnám miket csináltunk :) 13/L
2011. nov. 8. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:

penteken ejjel bulizni megyek hazajovok az elso busszal delutanig alszok...felkelekkeszulodok bemegyek varosba talalkozok a barataimmal havernal alszom vasarnap delutan hazajovok tanulok alszok es vege is :)

16/L

2011. nov. 8. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!