Igen, általában az érzéseimet, meg az aznapi érdekesebb történéseket. Csak mostanában mindig kevés időm van.
14L
2011. nov. 9. 18:54
2/14 anonim válasza:
Igen,már 5 éve kb.
Vicces,mivel amikor elkezdtem minden nap írtam bele.
1-5 sorokat és új oldalt kezdtem másnap.
Már vagy 1 éve nem írok bele sajnos,pedig lenne mit,csak nincs sok időm rá.Közbe pedig rájöttem,hogy az olyan dolgokat inkább magamban tartom,mert mi van ha valaki megtalálja.Márpedig tuti,hogy egyszer valaki elfogja olvasni...de amúgy jó érzés,mert az a te világod és kiírhatsz magadból minden bánatot.Mostanában ha van időm,inkább verseket írok és leírom a gondolataimat,vagy rajzolok.15/L
2011. nov. 9. 18:58
3/14 anonim válasza:
Én régen írtam, most már inkább blogot. És aznapi történéseket, gondolatokat, és a legtitkosabb érzéseim fogalmaztam meg.
2011. nov. 9. 19:00
4/14 anonim válasza:
Én is szoktam naplót írni. Ált. a napnak azokat a részeit írom bele ami a legemlékezetesebb. ( Szerelem, fájdalom, boldogság stb...)
2011. nov. 9. 19:00
5/14 anonim válasza:
Hát olyan 2 hónapig írtam. Tök lelkes voltam, meg minden, de vagy 8-10 oldalt írtam, úgyhogy jó sokat elvett az időmből :( Mostanában már nem szoktam. Én leginkább gondolatmeneteket szoktam bele megfogalmazni meg az aznapi emlékezetesebb történéseket.
2011. nov. 9. 19:15
6/14 anonim válasza:
Nem.
18f
2011. nov. 9. 19:44
7/14 anonim válasza:
Nagyon régóta írok, de nem folyamatosan. Kb. 9 évesen kezdtem el, és olyan 13 éves koromig írtam egy kis füzetbe, de azon nagyon látszik hogy egy kisgyerek írta, de emléknek jó :) Azután 14 évesen írtam egy másik füzetbe, de az csak 2-3 hónapig ment. Előtte még próbáltam gépben írni, és most is így írok már egy kis ideje, mert úgy gyorsabb. Főleg érzéseket írok bele, meg persze fontosabb történéseket. 17/L
2011. nov. 9. 20:17
8/14 anonim válasza:
Én nem szoktam.
11/L
2011. nov. 9. 20:54
9/14 anonim válasza:
11 évesen kezdtem, most leszek 20 nemsokára. Az elején én is minden nap írtam, most már csak akkor, ha valami érdekes történik. :)
19/L
2011. nov. 10. 01:40
10/14 anonim válasza:
Én ma kezdtem! :) Már rengetegszer próbáltam írni, de mindig csúnya lett az írás, vagy elfáradtam az írásban, nem volt semmi érdekes, lassan írtam... De most megint annyi minden van, hogy megõrülök, ha nem írhatom ki magamból, vannak olyan dolgok, amiket nem akarok elmondani senkinek, de így mégis jobb, hogyha leírom. :D És próbálok szépen írni, kidíszíteni. Szeretek írni, most nagyon jólesik leírni, mi történik velem, és van is idõm, úgyhogy nagyon jó. A napi történéseket írom le fõként, de van, hogy listát írok, tervezgetem a jövõmet. :) Nagyon szeretem. :)) 15/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!