Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Írtok naplót?

Kamaszok! Írtok naplót?

Figyelt kérdés

Én egy kicsit bánom, hogy csak most jutott eszembe írni. Kb. 1,5 hete kezdtem el, és kíváncsi vagyok, hogy ki ír még.

Mit szoktatok beleírni ? Az aznapi történéseket ? Az érzéseiteket ? Mióta írjátok ?

16/l

Kort és nemet légyszi.

2011. nov. 9. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

pár éve még én is írtam naplót (másfél évig írtam, aztán abbamaradt..

de mostmár rájöttem, hogy jobb is ha nem írok még illetéktelen kezekbe kerülhet..

és a rossz kislányok nem hagynak maguk után nyomokat :PP:)

16/L

2011. nov. 10. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, bár kicsit furcsán. Nem írom le, hogy mi történt, inkább gondolatokat, érzéseket, néha kitalált történeteket, amiket ha visszaolvasok rögtön rájövök, hogy milyen hangulatban voltam. Idézeteket, főleg dalokból, néha rajzolok is bele... Ez olyan kis mindenes könyv :)
2011. nov. 10. 21:12
 13/14 anonim válasza:
Én is írok, most kerültem új osztályba és igazából vegyesen írok az érzéseimről és a többiekről, meg hogy mi történt aznap. Igazából a fő cél amiért írom, hogy mikor végzősök leszünk vissza tudjam olvasni.
2012. márc. 24. 21:44
 14/14 anonim ***** válasza:

nem-nem...

a jókislányok naplót írnak, a rosszak nem hagynak nyomot maguk után;) :D

2012. ápr. 22. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!