Középiskolás vagy általános felsős kamaszok, meddig szoktatok tanulni egy hétköznapi napon általában?
Sok beadandóm van, illetve tételeket kell kidolgoznom.
Napi kb 6 óra.
(4-re érek haza, 6-ig tanulok, utána ebéd, fürdés, és 7-11-ig tanulok, 5:30-kor kelek...)
Kb. egy óra alatt megírom a matek, francia és angol írásbelit, átnézem az anyagokat. Plusz ha van valami olyan tantárgy, amiből szöveget kell tanulni, pl. töri, akkor azokra 3/4 órát szánok.
Hétvégeken sokat tanulok, kb. 3 órát mindkét nap, de most különösen sokat fogok tanulni, mert mostanában nagyon lemaradtam mindenből. 15/L (9. oszt.)
10 perc fél óra. Utána egész nap esz a fene. lehet ezért állok annyi tantárgyból bukásra...
végzős
17/F
Mindig az írásbelivel kezdem,ez álltalában fél óra,de ha nagyon sok akkor 1 óra alatt kész van minden (van,hogy kb 10 perc) aztán kezdem azzal amiből tuti doga lesz,utána jön a felelésre tanulás ésha még van időm akkor az esetleges dogákra készülök.
Egy nap max 3-4 órát tanulok,de az ritka..fel van építve minden és mindig csakis másnapra tanulok! A házi más ,de tanulni soha nem tanulok előre.
Fúú hát én általában fél-1 órát, nagyon maximum 1,5-et. De ebben az átlag 1 órában 5 tantárgyat megtanulok.
14/L 8.osztály
Amíg szakközepes voltam, addig napi kb fél-1 órát. Nem volt sok, nem voltak túl jó jegyeim, de a 4-es átlagot mindig hoztam, szerencsére ha odafigyeltem órán, nagyjából meg is tudtam jegyezni majdnem mindent.
Most szakis vagyok, és általában nem tanulok semmit, dolgozat előtt 1-2x átolvasom az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!