Középiskolás vagy általános felsős kamaszok, meddig szoktatok tanulni egy hétköznapi napon általában?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 19:47
21/25 anonim válasza:
én már leérettségiztem, de nem emlékszek hogy tanultam volna :D hetente maximum 1óra volt, ha valamiből már bukásra álltam, abból tanultam 1-1 dolgozatra, aztán annyi. nem voltak jók a jegyeim, nem is érdekelt a matekon kívül kb semmi. talán egy kicsit a töri.
Érettségire rászántam magam, pár délutánt végigtanultam, meg is lett mindenből az ötös :D
22/25 anonim válasza:
5-ös/4-es tanuló vagyok. Napi 2 óra mindenképpen szükséges, hogy hibátlanul felkészüljek a kövi napra. Nagyon kemény gimibe járok, baromi sokat kell tanulni. Általánosban egy percet nem tanultam, így voltam 6.-ig kitűnő. Ha jól tippelem, gimiben első hónapban többet tanultam otthon, mint előtte 6 évig...
23/25 anonim válasza:
én itthon nem sokat tanulok (általában semennyit. sssshhh!)
a házit megírom a suliban. ha valamiből mégis nagyon fontos, hogy tanuljak, akkor egyszer, max. kétszer átolvasom, meg a suliban is, aztán lesz, ami lesz... általában elég jó jegyeim vannak. persze a hétvégi érettségi előkészítők is besegítenek valamennyit 18/L
24/25 anonim válasza:
1-1.5 (de házit nem írok):)
8.o f
25/25 anonim válasza:
írásbelit annyi ideig amíg be nem fejezem (attól függ mennyi van) általában fél óra. és ha nem írunk másnap tz-t akkor általában 10 perc (felelésre vagy röpdogára)15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!