Ti elengednétek a gyereketeket?
a hozzászólóknak nincs gyerekük vagy nincsenek tisztában a mai fiatalsággal:DDDD vagy én vagyok rossz társaságban, de engem 8. után már engedtek bulizni 14 éves kortól helyi discokba,szórakozóhelyekre. a haverjaimat szintén. kb az nem jár ilyen helyekre, akik alapból is otthonülősek vagy nincsenek barátaik.
én elengedném, meg engem 17 évesen most is elengednének már 1-2 napra fesztiválra.
semmivel sincs ott nagyon hajlam lerészegedésre,drogozásra, mint egy szombat késő esti dumálgatás során egy parkban. max. több emberrel ismerkedhetünk meg.
17F
Egyébként az a 16 éves, aki drogozni, inni, szexelni akar, az megteszi a legszigorúbb nevelés ellenére is egy péntek délután, nem kell hozzá fesztiválra menni.
Én 18 évesen a második fesztiválomra rossz társasággal mentem. Első este megjelent a fű, az ecstasy és valami fehér por is. Köszöntem szépen, nem kértem belőle, a társaságot is ott hagytam (egy barátommal, aki ugyanúgy ellenezte és nem akarta őket kipròbàlni). Szerintem aki erkölcsösen lett nevelve és tudja mi a helyes, az nem fog elvadulni a fesztivál alatt sem. Aki me drogozni akar, az máshol is megteheti, ahogy lehetősége lesz rá.
Persze mai fejjel félteném a gyerekem, de akkor sem zàrnàm kalickàba. Inkább menjen most, mint huszonévesen esetleg anyukaként.
Remélem sok szülő tisztaban van azzal (illetve láthatóan nincs :-D), hogy egy szimpla osztalykiranduláson is standard a pia és a fű, ahhoz nem kell fesztivál.
A lanyom jónevű gimibe jár, benne 100%bizom mehetne fesztivalra is, de az osztaly egy resze ejjel elvonult füvezni az egyik szobába meg piálni....a többiről nyilvan nem tud. Aki akar valamit, az barhol megteszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!