Szerintetek egy 13-14 évesnek mennyire valók az alien filmek? Az új részre ami most van moziban, elengednétek a gyereketeket?
Holnap nézem meg az újat, ha gondolod, megírom akkor (is) a véleményem :D
Állítólag az új nagyon 18-as, van benne szexjelenet, folyik a vér mindenből... Na nem, mintha én erre kattannék, de ha már láttam az összes Alient és a Prometheust, akkor már ezt is megnézem.
A régiek:
1. Nem vészes, de ez horror. Ettől megijedhet, persze ha elég érett, akkor nézhető. Én ott lennék mellette, együtt néznénk.
2. Ez nem horror, hanem egy akciófilm szörnyekkel. Ebben nincs rémisztő dolog szerintem.
3. Kicsit fura a közeg. Egy férfibörtön, a nőktől elzárt férfiak furcsa perverzióiról is van benne szó. Hát, magyarázatra biztos szorul. Amúgy ez inkább egy börtön dráma horror elemekkel. Szintén nem vészes, csak szerintem furcsa lenne neki.
4. Katasztrófa :D nézhető amúgy, alig van benne valami horror. Rettenetes dialógusok, de szörny van benne. Szerintem ez a legrosszabb film az összes közül.
5. Prometheus: abszolút nézhető, én ajánlanám is akár, talán... Érdekes kérdéseket feszeget az emberiség eredetéről, istenhitről, a robotról, mint jelenségről, arról, hogy egy mesterséges intelligencia kepes-e érzelmeket kiépíteni, az ember mint alkotó lehet-e isten stb... Ebben nincs horror elem, bár van benne egy premier plan császármetszés. Ez a film a leginkább filozófiai az egész franchise-ban.
Mindent összevetve én az 1-en féltem a legjobban anno. 14 évesen láttam a 4-et, 17 évesen a többit. Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!