Ti elengednétek a gyereketeket?
Figyelt kérdés
Soproniként nyáron elengednétek a 16 éves lányotokat a barátaival a volt fesztiválra?2019. máj. 6. 16:41
1/28 anonim válasza:
Nem. 16 évesen semmi keresnivalója fesztiválokon.
2/28 anonim válasza:
Nem. Az lenne a vége, hogy részegen vagy bedrogozva lekúrják egy sátorban, netán ki is rabolják. Nem kívánom ezt a lányomnak, majd ha 18-20 lesz és tud felelősségteljesen gondolkodni, akkor elengedem.
3/28 anonim válasza:
Igen, ha tud vigyázni magára. Nem minden 16 éves ugyanolyan. De mindennap jöjjön haza aludni, a programokra, koncertekre menjen.
4/28 anonim válasza:
Ismerem a gyerekemet, voltam már én is Volt fesztiválon, tudom milyen. Szóval igen, elengedném :)
5/28 anonim válasza:
Utolsó ha elengeded akkor már nem mindegy hazamegy-e aludni? nappal is bedrogozhatják vagy történhet vele bármi. 16 évesen még a tinik 99%-a gyerek, nem valók felnőtt programokra.
6/28 anonim válasza:
Mikor menjen fesztiválra, ha nem most? Nyilván gyerek függő, de ha nem életképtelen és ismeri az erkölcsöket, tudja a határait, akkor elengedném. Persze olyan társasággal, akiket ismerek, legalább látásból.
7/28 anonim válasza:
2# te magadból indulsz ki? Voltam 16 évesen fesztiválon barátnőkkel. Senki nem drogozta be magát és durva részegség sem volt. Szex vagy kirablàs sem volt. Nem minden 16 éves retardált.
8/28 anonim válasza:
utolsó mikor? Mikor már nagykorú, és ha hülyeséget csinál, nem engem rángatnak meg miatta. Meg ha tudja fizetni magának. Mert gondolom a jegyet nem a diákmunkán megkeresett pénzből venné.
9/28 anonim válasza:
5: nem mindegy. Szeretném látni, hogy milyen állapotban jön haza.
10/28 anonim válasza:
Azt gondolom, 16 évesen már látszik, milyenre is sikerült a gyermek személyisége, önmérséklete, gondolkodásmódja, stb. Nem mindenkiből lesz az a fajta hülyegyerek, aki részegen össze_úrva kerül haza. Hiába a társaság rossz hatása, ha egyszer egy lány nem az a személyiségtípus, akkor nem fogja holnapután átugorni önmagát. Az állandó tiltások, regrecíroztatások viszont elmérgesítik a helyzetet. Mindenki döntse el, hogy a saját gyereke veszélyeztetett-e züllés terén, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!