Ti elengednétek a gyereketeket?
Igen, elengedném.
Tudja hol van a határa ismerem a barátait, és bármikor hívhat megyek érte én vagy az apja.
Igen, elengedném. Főleg ha soproni, ti is érte mehettek akár kocsival.
Bedrogozni? Kicsit sok krimit néztek. Akinél van drog, az drága pénzért vette nem fogja idegeneknek osztogatni.
Istenem, ez a sok "bedrogozzák megerűszakojják" komment :D annyira vicces. Ugyanaz a társadalmi réteg írja őket mint aki elhiszi hogy mindenkit megesznek a migránsok?? Primitívség netovábbja.
Kérdező, engedd nyugodtan, különösen ha éjszakára hazavárod/hazahozzátok, úgy teljesen jó!
Én anno 17 évesen voltam a barátnöimmel efotton elöször, már nem emlékszem hol volt pont az (szinte minden évben jártunk), de budapestiként még csak helyben sem volt. Én nem emlékszem, hogy bármi probléma lett volna bármelyikünk szülei részéröl. 3-an mentünk csajok, sátoroztunk, és szerintem max 1-1 sört vagy egy vbk-t megittunk esténként, de lehet annyit se. Nem volt lerészegedés, bedrogozás, csak jól éreztük magunkat. Balatonra egymás nyaralójába szerintem már 14-15 éves korunktól egyedül jártunk le Budapeströl, ott szintén magunkért feleltünk akár egy hétig és soha semmi gond nem volt.
Mondjuk ez nem most volt, most már 31 vagyok, lehet a mostani korosztály megbizhatatlanabb, de ez egyénfüggö szerintem föként.
17 évesen voltam ott, budapestiként, így sátraztunk. 6-an voltunk, de nem mindig mozogtunk mindannyian együtt. Senki nem drogozott, nem részegedett le annyira, hogy ne tudjon magáról (minek, ha vannak koncertek?). Sötétedés után (mi lányok legalábbis) nem is mozogtunk külön. Jó élmény volt, tudtunk vigyázni magunkra.
Persze te ismered a lányod, de ha egyáltalán felmerül benned az, hogy elengedd-e, akkor szerintem nem lesz baj, biztos felelőségteljes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!