Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a lányommal?

Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés

A lányom 15 éves,most ballagott. Nagyon levert,alig akar enni,csak sír,mert általában piros a szeme,találtam egy olyan papírt,amire az volt írva hogy: szeretlek xy! Tudom hogy szerelmes,de a fiú meg nem ilyen eljárós típus,inkább otthon számítózik. Hogyan vidítsam fel? Az előző kapcsolata azért ment tönkre és szakított a fiúval,mert csak az xy srácra tudott gondolni.

Nem akar róla beszélni,csak látom rajta hogy bántja a dolog,5 év múlva lesz nekik o.találkozó,és fél hogy nem megy el a fiú,vagy lesz valakije..Hiába csinálunk közös programokat a családdal,vagy nem jön,vagy szomorú ott is.

2010. júl. 6. 12:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
El fog múlni, csak idő kérdése. Ilyenkor hagyni kéne egy kicsit. Sírjon, emlékezzen. Nekem 17 évesen volt ilyen. Beszéljetek egy közeli barátnőjével, hogy segítsen. Vigye el ide-oda, beszélgessenek, próbálja felvidítani. Idő kérdése, de túl fog ezen jutni, és újra mosolyogni fog. Elég, ha ti csak a háttérből biztosítjátok őt a szeretettekről. Ezen túl kell esnie.
2010. júl. 12. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
én 17 éves lány vagyok,15 évesen meghalt a barátom.kb 2 hónapig zokogtam egész nap a kulcsra zárt ajtajú szobámban,barátokat sem engedtem be.anya megkérdezte hogy akarsz beszélni róla??mondom nem.nem nyúztak,a gondolataimmal egyedül voltam,ez a legjobb.
2010. júl. 12. 19:44
 13/15 anonim ***** válasza:

off

19:44

szegény:S mi történt vele ha szabad megkérdezni?és mennyi idő alatt jöttél össze mással vagy még mindig nem?

(ha nem akarsz ne válaszolj csak mindig is érdekelt hogy ilyen korban hogy lehet feldolgozni az ilyesmit)

2010. júl. 12. 22:25
 14/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem hagyd, megtesztek minden toletek telhetot. majd kiheveri. jon majd egy masik fiu,aki megtetszik neki remelhetoleg. most nyar van, de szeptembertol iskola, ahol uj emberekkel is talalkozhat es nem lesz annyira magaba fordulva remelhetoleg. bar eleg durva, hogy mar ilyen regota ilyen kitartoan szereti azt az xy-t. de hagyni kell hogy egyedul tul legyen rajta.

Jo fej anya vagy amugy :)

2010. júl. 13. 00:41
 15/15 A kérdező kommentje:

:)

Köszönöm!

Utolsó:A válaszod nem félig hasznos,csak elnyomtam!:S Hanem hasznos:)

Msn-en menti a beszélgetéseket,és láttam hogy van benne egy két oylan ajánlat,hogy ismerkedjenek meg,mert szép a lányom,stb..Nem szoktam beleolvasni,csak mostanába férjemmel kénytelenek vagyunk,nehogy valami olyan halál dolog kerüljön be a témába.

2010. júl. 13. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!