Megengednéd lassan 16 éves lányodnak a fogamzásgátlót?
Felhoztam anyumnak,hogy szeretném szedni az erős görcseimre(amíg meg van mindig öklendezek és hányok) erre ő azt mondta,hogy biztosan a barátommal akarok lefeküdni és kurv*lkodni és ő nem asszisztál ehhez
Igen lefeküdtem már a barátommal a kapcsolatunk elején(6 hónapja vagyunk együtt),de anyumnak inkább a menzeszt mondtam,mert tuti eltiltana tőle.Hogyan győzzem meg?
Valakinél valóban nem okoz gondot, de valakinél igen.
Én is azt hittem ,hogy "á, velem úgysem lesz gond!". De lett. 17 voltam, amikor elkezdtem szedni, 5 évig szedtem- rendszeres orvosi felügyelet/vizsgálat mellett. Most több, mint egy éve nem tudok teherbe esni. Egyik doki mondta, hogy a fogamzásgátló kicsit betett nekem... Hiába az alacsony hormontartalom, nekem nem volt szerencsém.
Gondold meg! (Ebből sejthető, hogy ha egyszer lányom lesz, nem engedném neki. Görcsoldó, fájdalomcsillapító, meleg zuhany a görcsökre.)
Kedves utolsó az megfelelő neked már ha pénteken leszek 16?:)
Mindenkinek köszönöm a válaszát és hogy átadta a tapasztalatát,a nővéremmel szerintem hamarosan elmegyek nődokihoz<3
#12 sajnálom hogy ilyenben volt részed remélem azóta nem történt ilyen<3
#13 Drukkolok,hogy összejöjjön a baba sok sikert<3
Ha a fiú miatt szednél,hogy neki ne kelljen gumit húzni akkor felejtsd el.
Ne te kockáztass mert neki kényelmetlen.
Illetve majdnem 8000 ft 3 hónapra ami szerintem nagyon drága. Főleg ha neked kell fizetned. Minden nap pontosan be kell venni.Nem ihatsz mellette alkoholt sem igazán mert kihányni sem szabad.
Youtubeon Janka(hormonmentes ) utóbbi videója tényleg hasznos nézd meg.
Az idősebbek mindig tapasztaltabbak szerintem egy ilyen miatt ne legyen vita.
A többit meg már előttem leírták.
Én ennyi idősen a szex miatt nem szednék bogyót, többen leírták már, hogy miért, ráadásul gondolom, hogy nem napi rendszerességgel szexeltek, a havi egy-két alkalommal egyszerűbb és olcsóbb is a gumi. Igen, tudom, hogy nem olyan jó, de én nem mérgezném magam ilyen gyógyszerekkel.
Egyébként én szedtem hormonális tablettát fiatal koromban, mert nagyon pattanásos voltam. Igen, akár fogamzásgátlóként is lehet használni, de azt mondta a doki, hogy nem olyan erős, ezért csak kb. 80 %-os biztonságot ad, azért használjunk gumit. Nem is volt fiúm akkor, így nem érdekelt a dolog. (Ez már jó régen volt, most már nem tudom milyen gyógyszerek vannak)
Szóval én megmondanám anyukámnak, hogy kísérjen el a nőgyógyászhoz, és beszéljék meg. A dokinak már csak hisz.
De egy erősebb gyógyszert biztos nem iratnék. Volt egy barátnőm, aki 14 évesen már szedett ilyet, akkora melle nőtt, mint a feje, de komolyan, amúgy vékony volt, meg a családban is mindenkinek kicsi melle volt. Nagyon brutálisan aránytalan volt szegényke. Persze volt olyan fiú, akinek pont ez tetszett. Viszont a gerincének sem tett túl jól. Szülés után meg teljesen lefogyta a melleit. Bár elég ronda lehet, ha ennyit fogyott. Szóval a hormonnal csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!