Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd lassan 16 éves...

Megengednéd lassan 16 éves lányodnak a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Felhoztam anyumnak,hogy szeretném szedni az erős görcseimre(amíg meg van mindig öklendezek és hányok) erre ő azt mondta,hogy biztosan a barátommal akarok lefeküdni és kurv*lkodni és ő nem asszisztál ehhez

Igen lefeküdtem már a barátommal a kapcsolatunk elején(6 hónapja vagyunk együtt),de anyumnak inkább a menzeszt mondtam,mert tuti eltiltana tőle.Hogyan győzzem meg?

2019. márc. 19. 12:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Én megengedném! Csak mert én is 15 éves koromban kezdtem el,annak ellenére,hogy 19 évesen feküdtem le először a párommal.Igaz,engem kivizsgáltak,doki javaslatára kellett elkezdenem.A szexet megtiltani úgysem fogja tudni anyud,ezt jobb ha ő is belátja! Majd ha ne adj isten teherbe esel korán,akkor gondolom a gyerek felnevelésehez sem fog asszisztálni szóval inkább beszélj vele őszintén
2019. márc. 19. 13:02
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Azért nem szívesen engedném meg, mert volt trombózisom. De a te anyukád nem ettől fél, amint mondta is, szóval... szerintem ha a szexhez elég nagy vagy, akkor azért már el tudsz menni egyedül a nőgyógyászhoz. Az is lehet felír neked valami erős görcsoldót.
2019. márc. 19. 14:30
 13/22 anonim ***** válasza:
44%

Valakinél valóban nem okoz gondot, de valakinél igen.

Én is azt hittem ,hogy "á, velem úgysem lesz gond!". De lett. 17 voltam, amikor elkezdtem szedni, 5 évig szedtem- rendszeres orvosi felügyelet/vizsgálat mellett. Most több, mint egy éve nem tudok teherbe esni. Egyik doki mondta, hogy a fogamzásgátló kicsit betett nekem... Hiába az alacsony hormontartalom, nekem nem volt szerencsém.

Gondold meg! (Ebből sejthető, hogy ha egyszer lányom lesz, nem engedném neki. Görcsoldó, fájdalomcsillapító, meleg zuhany a görcsökre.)

2019. márc. 19. 17:17
 14/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó az megfelelő neked már ha pénteken leszek 16?:)

Mindenkinek köszönöm a válaszát és hogy átadta a tapasztalatát,a nővéremmel szerintem hamarosan elmegyek nődokihoz<3

2019. márc. 20. 09:24
 15/22 A kérdező kommentje:

#12 sajnálom hogy ilyenben volt részed remélem azóta nem történt ilyen<3

#13 Drukkolok,hogy összejöjjön a baba sok sikert<3

2019. márc. 20. 09:27
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Ha tehetném, tehettem volna, megakadályoztam volna hogy bárki bármikor fogamzásgátló tablettát szedjen. Nem a fogamzásgátlás ellen vagyok, és a gyermekemet nem a szextől félteném, hanem magától a fogamzásgátló tablettáktól. A tabletták a legtöbb nő hormonháztartását úgy felborítják, hogy amikor abbahagyja a tabletták szedését, elhíznak mint a tehenek. Ha erre vágysz, bátran szedj fogamzásgátlót. Egyébként a szülőddel nem feltétlenül kell megbeszélni mindent, ha vaskalaposak. De 16 évesen még nem feltétlenül azt kapod szexként, amit egy lány megérdemelne. Játssz pettinget a barátoddal. Azzal ha jól csináljátok ugyanúgy ki tutdtok elégülni mindketten. Ha pedig nem sikerül jól csinálni, akkor valószínűleg a szex is csak egy satynya "dugás" lesz, amire később már emlékezni sem akarsz. Az sem érthető, hogy miért nem felel meg nektek a gumi. Milyen gyakran szexeltek? Megéri azért telenyomni magad gyógyszerrel, hogy néhanap szexeljetek?
2019. márc. 20. 09:39
 17/22 anonim válasza:
66%

Ha a fiú miatt szednél,hogy neki ne kelljen gumit húzni akkor felejtsd el.

Ne te kockáztass mert neki kényelmetlen.

Illetve majdnem 8000 ft 3 hónapra ami szerintem nagyon drága. Főleg ha neked kell fizetned. Minden nap pontosan be kell venni.Nem ihatsz mellette alkoholt sem igazán mert kihányni sem szabad.

Youtubeon Janka(hormonmentes ) utóbbi videója tényleg hasznos nézd meg.

Az idősebbek mindig tapasztaltabbak szerintem egy ilyen miatt ne legyen vita.

A többit meg már előttem leírták.

2019. márc. 21. 04:17
 18/22 anonim ***** válasza:
88%

Én ennyi idősen a szex miatt nem szednék bogyót, többen leírták már, hogy miért, ráadásul gondolom, hogy nem napi rendszerességgel szexeltek, a havi egy-két alkalommal egyszerűbb és olcsóbb is a gumi. Igen, tudom, hogy nem olyan jó, de én nem mérgezném magam ilyen gyógyszerekkel.

Egyébként én szedtem hormonális tablettát fiatal koromban, mert nagyon pattanásos voltam. Igen, akár fogamzásgátlóként is lehet használni, de azt mondta a doki, hogy nem olyan erős, ezért csak kb. 80 %-os biztonságot ad, azért használjunk gumit. Nem is volt fiúm akkor, így nem érdekelt a dolog. (Ez már jó régen volt, most már nem tudom milyen gyógyszerek vannak)

Szóval én megmondanám anyukámnak, hogy kísérjen el a nőgyógyászhoz, és beszéljék meg. A dokinak már csak hisz.

De egy erősebb gyógyszert biztos nem iratnék. Volt egy barátnőm, aki 14 évesen már szedett ilyet, akkora melle nőtt, mint a feje, de komolyan, amúgy vékony volt, meg a családban is mindenkinek kicsi melle volt. Nagyon brutálisan aránytalan volt szegényke. Persze volt olyan fiú, akinek pont ez tetszett. Viszont a gerincének sem tett túl jól. Szülés után meg teljesen lefogyta a melleit. Bár elég ronda lehet, ha ennyit fogyott. Szóval a hormonnal csak óvatosan.

2019. márc. 21. 21:39
 19/22 anonim ***** válasza:
69%

[link]

Nézd meg ezt a videót, kedves kérdező! És az ezt megelőzőt is a csatornán. Témába vág :)

2019. márc. 22. 16:28
 20/22 anonim válasza:
Utolsó. Pontosan .Pont időbe jött ez a videó.
2019. márc. 23. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!