Megengednéd lassan 16 éves lányodnak a fogamzásgátlót?
Felhoztam anyumnak,hogy szeretném szedni az erős görcseimre(amíg meg van mindig öklendezek és hányok) erre ő azt mondta,hogy biztosan a barátommal akarok lefeküdni és kurv*lkodni és ő nem asszisztál ehhez
Igen lefeküdtem már a barátommal a kapcsolatunk elején(6 hónapja vagyunk együtt),de anyumnak inkább a menzeszt mondtam,mert tuti eltiltana tőle.Hogyan győzzem meg?
Először is érdemes lenne kivizsgáltatnod ezeket a durva görcsöket, akár endometriózis is lehet, nem játék! :(
A helyedben maradnék az óvszernél, túl fiatal vagy még a hormonális megoldáshoz. Pl. én 11 évesen kezdtem menstruálni, 17-20 évesen szedtem bogyót. Hiába hagytam abba, 3 évembe telt helyrehozni a ciklusomat. Ez nagyon nem jó!
Ajánlom a hormonmentes youtube csatorna legutóbbi videóját a témában. :)
Igen, ennyi idősen kezdtem el szedni én is.
Anyukád logikája nehezen érthető: ha azért akarnál íratni, mert szexelsz, akkor azt hiszi, hogy nem fogsz ha nincs tabletta????
Én örülnék, ha ilyen felelősen gondolkozna a lányom, nem a gyakorira írogatna, hogy ez meg az történt, terhes lehetek-e?...
8-as vagyok, 10 évig szedtem, semmi baj nem volt a ciklusommal, 1 hónap múlva teherbe is estem, ahogy terveztük.
Nem mindenkinél okoz gondot. Nem vagyunk egyformák. Hülyeség ezzel riogatni. Manapság már nem is tartalmaz annyi hormont, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!