Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normalis hogy egy 11 eves mar...

Normalis hogy egy 11 eves mar tobb pasival is jart es mar nem 1szer hanem tobbszor is csokolodzot?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 12:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
68%

gyerekeknek még nem kell az ilyet...

én még nemhogy nem csokolóztam,de még nem is jártam senkivel.15/L

2010. aug. 4. 23:27
 22/31 anonim ***** válasza:
76%

Hát...Nekem van 1 ilyen ismerősöm, igaz, ő mégcsak 10 (!) éves és mégiscsak volt már 3 pasija, most éppen "jár" egy muszlim fiúval, ami nagyon vicces, mert a kiscsaj nem muszlim, így a srác mégcsak a kezét se foghatja meg, aztán menőzik mindkettő (ismerem a fiút) h van "pasija/csaja". [Megjegyzem, szerintem szebb kifejezés az, hogy barát, barátnő..] Egyszer tőlem is megkérdezte, h van-e pasim, mondom nem, erre "Neeem? O_o Ú, de gáz..Na mindegy". Aztán nagyot nézett, amikor azt mondtam, hogy nekem még nem kell barát, különben is, mit csinálnék vele? Kézenfogva sétálgatnék és nyomnék egy puszit az arcára? És erre azt válaszolta, h igen... Szánalmas egy lány, de elrettentő példának még elmegy...

De persze az még normális lenne, ha egy 11 éves lány csak szerelmes lenne, meg ilyenek. Mellesleg nekem is tetszik egy fiú, dehát "járni" úgyse fogunk.

2010. aug. 5. 15:11
 23/31 anonim ***** válasza:

Én 13 éves lány vagyok. Van barátom ku_vának egyáltalán nem vagyok mondható, DE: mielőtt ő még nem volt totál normális voltam én voltam a példakép akire felnéznek stb.(ezt nem ego-ból)....!:( És, hogy nem jut eszembe a szex..tudjátok, ne értsetek meg, nem kell nem is várom el senkitől, de remélem még páran azért elolvassák és belegondolnak! Én szeretem Őt...értitek?!?! Úgy mint ti 16-17 évesen. És kívánom...igen ugy is, de 14 előtt semmiképpen se teszem meg, ami nagyon, de nagyon nehezemre esik, hiszen képzeljétek bele magatokat itt nem arról van szó, hogy fúú de ciki én mindenképp elakarom veszíteni BÁRKIVEL! Neeem....erről szó sincs és eszembe se jutott a szex addig amég nem éreztem igaz szerelmet. Jajj most mingyárt vagy 10-en lehurrogtok, hogy olyan nincs 13 évesen. De...igen, van! Én itt vagyok és ugy szeretek, mint még soha. 4 hónapja vagyunk együtt mindent megtudunk beszélni ugyérzem nekem Ő kell, CSAK Ő! Tavbaj volt egy kérdés amit azóta se találok szerintem törölték is egy 13 éves lány írt aki lefeküdt a barátjával. Nem tudom olvasta-e valaki. Na a lényeg, hogy kb ugyanolyanok voltunk....tervezték a jövőjüket meg minden. És a szex nem korhoz kötött. Persze 14 alatt semmiképpen se. De itt inkább a következménye a fontos. A nem kívánt terhesség és a betegségek elkerülése ami 13 évesen elléggé....kivitelezhetetlen lenne. Oké óvszert adnak boltban korhatár nélkül....de akkor is és mivan ha kiszakad?? Igen ott a 72 órás de az meg tropára vágná a hormonháztartásomat. Tabletta inkább 15-16 évesen. Abortusz....na erre ez az egyetlen amire nem lennék képes. Olyan videók vannak....WÁÁ Sírok rajta, hogy valaki erre képes. Egy gyereket pedig anyagilag 18 előtt semmiképp se tudnék válalni vagyis anyuék nyakán lenne ami borzalmas lenne! Én ugy érzem h testileg mindenképp de lelkileg is kész vagyok rá...már sok minden történt velem/köztünk igazából csak a lényeg nem....:S Anyával is mindent megtudok erről beszélni. Örülnék ha pár évvel idősebb lennék, mert igazából engem csak a kor tart vissza ettől....mert tudom, hogy korán van. Tudom, bocsiii, hogy ennyire eltértem a tárgytól!! És a helyesírásom....nem helyesírás a kötöszködőknek hanem billentyű amin sokszor elgépelek:P:P ezért is bocs...ja és szeretném hallani a kritikát!:D

(l)

2010. aug. 5. 18:21
 24/31 anonim ***** válasza:

Kedves 13 eves...meglepoen felig eretten gondolkodsz! En megertelek es bizom benne, hogy meg 14 evesen sem kezded el - mert kivanas es szerelem csak egy dolog. A lelkedrol es a testedrol van szo. Tisztaban vagy mivel jar egy nem kivant terhesseg, amivel sokan mert valoszinu nem erdeklik oket nincsenek tisztaban.

Varj meg! Ne siess. En megertem, hogy nagyon szeretsz es jo amikor viszont szertenek. De a szex "gyerekkorban" nem olyan mint felnottkorban. A testednek is meg kell ernie, hogy elvezni tudd ugy igazan.

Az, hogy nagyanyaink 16 evesen mar ferjhez mentek - nem az en Nagyanyam!!!! O azert megvarta a 18-at! - es gyerekeket szultek stb...rengeteg novel beszeltem mar, akinek soha nem volt orgazmusa. Nem azt mondom, hogy minden szexnek a vege kotelezoen orgazmus kell hogy legyen - ami a not illeti - de nem art, ha az ember olyan partnert talal akinek van turelme, tudasa, szeretete es onzetlensege ahoz, hogy megtanitsa arra amire sajat maga esetleg nem kepes rajonni.

Szoval ne siess. Legyel boldog kezfogos, csokolozos boldog tini!

2010. aug. 5. 18:54
 25/31 anonim ***** válasza:
Utolsó: köszi a kommentemhez fűzőtt "kommentet". Bocsi...ez aztán értelmes volt!:P És teljesen igazad van...csak kár, hogy ennyire lassan telnek a napok. És mikor vele vagyok...WÁÁ! Néha...és ilyet soha nem mondok...de jobb lett volna ha később kezdem!:(
2010. aug. 5. 19:49
 26/31 anonim ***** válasza:
pff...én 14 vagyok egy barátom volt 2 hétig de erről nem szeretek beszélni.max 4x smároltam életemben
2010. aug. 5. 20:36
 27/31 anonim ***** válasza:
jobbik esetben lesz 16évesen anya,lehet inkább eldobja majd.
2010. aug. 5. 23:29
 28/31 anonim ***** válasza:

Nos A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-05 18:21 Teljesen egyet értek veled,én is ugyanebben a helyzetben vagyok,bár én már 14 éves elmúltam.Van egy barátom másfél éve,akit nagyon szeretek és kívánom is...De van eszem,és nem szeretném elsietni a dolgokat...ezért maradunk a csókolózásnál,simi ilyenek... és van az ún. maszturbáció is :D:D:D tudom,hogy nem a témához kapcsolódik,de jó dolog,ha már végképp nem bírsz a testi vágyaiddal,így levezetheted :D:D:D

2010. aug. 8. 14:56
 29/31 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem (nem kötekedésként)ha ti 13-14évesen ilyen szűziesek vagytok,akkor a veletek egykorúak miért fetrengenek hót részegen,azt se tudják,hogy 1éjszaka alatt hány pasival voltak stb.....??????bár lehetnek kivételek.
2010. aug. 8. 18:10
 30/31 anonim ***** válasza:
egy néninél lakunk az unokája 11éves.eszméletlenül rongy egy csaj.a barátnőivel elkérezkedik pl sétálni közbe meg fiúkkal mit tudom én hova mennek.a múlt héten például este 9kor kellett körözni a kiscsajt és kiderült hogy 4fiúval dvdztek.előfordulhat normális család gyerekeként is,mert mondjuk neki normális családi élete van,mami kiséri még suliba,egyedül nem lehet otthol stb....szóval törődve van vele.de hát a mai világban........
2010. aug. 8. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!