Normalis hogy egy 11 eves mar tobb pasival is jart es mar nem 1szer hanem tobbszor is csokolodzot?
Nekem van 1 ilyen ismerösöm.11éves,kb.már 7x átmentek rajta és rengeteg pasija volt,ált.2hét után lefeküdt mkivel aztán dobták.
Nekem eddig 3 fiúm volt,de egyikkel sem jutottam el a szexig
14/L
nem értem ezen mit kell kiakadni. ez csak gyerek szerelem még 11 évesen. :D
nekem 13 évesen volt először barátom és akkor csókolóztam először. de eszembe se jutott hogy lefeküdjek vele. egy 11 évesnek meg főleg...
amúgy meg nem értem,hogy miért kell lepontozni valakit,mert elmondja a véleményét,de mindegy is,mert olyan sok ˝okos˝ ember válaszolgat,meg felháborodottan pontozgat,csak azért mert esetleg nem ért egyet az adott válasszal...kedves kérdező!
-először is,ajánlanám tanulj meg magyarul,és helyesen írni!
-és hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Gondolom,egy 11 éves gyermek nem fog szexelni(mármint ha van ép esze) és van aki óvodában is ˝csókolózik˝,nincs ezzel semmi baj,a gyerekek fedezik fel a testüket,hogy mi jó,és mi rossz nekik. meg aztán látják a tv-ben,a filmekben a sok szexjelenetet,hát próbálják utánozni,amit a felnőttektől látnak.Elsősorban a szülő felelőssége lenne erkölcsösen,normálisan nevelni gyermekét.Persze ezalatt nem azt értem,hogy tiltsák mindentől,és hogy apácaként neveljék,de mindennek megvan a határa...de ebbe most nem folynék bele,más téma...A lényeg az,hogy mint mondtam szerintem semmi rossz nincs abba,hogy egy 11 éves kislány csókolózott,hiszen valamikor meg kell tanulni azt is :)
ugyanmár, a cigányoknál teljesen normális ennyi idősen ez. Mikor az a kislány? terhes lett, elmagyíarázták részletesen. Az araboknál is 8-10 évesen már férjhez mennek a lányok. Júlia is 13-14 éves volt. Gondolom azokban az afrikai országokban ahol 15 év várható élettartam, sem 18 év felett kezdik a szexuális életet.
Nincs ebben semmi furcsa, csak más népek.
Gondolkodtam, mit tennek a lanyommal?..es teljesen tanacstalan vagyok. En 11 evesen elveztem, hogy gyerek vagyok, 13 evesen furcsan neztem azokra az osztalytarsaimra akik hatalmas kebleket novesztettek - aztan persze nekem is megnott - es hagytak magukat fogdosni fiuk altal. Volt egy lany akivel egyutt tornaztunk. O nagyon tehetseges volt. Neki pl. mar 13 evesen voltak pasijai akikkel csokolozott - egyszer rajuk nyitottam a lany oltozoben es nekem volt ciki.
En igazabol szeretnem, hogy a lanyom 11 evesen gyerek legyen es elvezze ki minden percet amig nem dolgoznia kell es szamlakat fizetnie stb....Aztan majd 16 utan raer szexelni de az sem baj ha 18 utan...mert az az egy biztos, ha hulyeseget csinal en nem oldhatom meg helyette es oszinten nem is akarom helyette meoldani a problemajat. Miert? Mert meg kell tanulni feleloseget vallalni a tetteinkert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!