Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól engednétek a...

Hány éves kortól engednétek a gyereketeknek hogy együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés
Elsősorban szülők válaszát várom,es a fiatalabbak megirhatják ők mikor aludtak legelőször együtt :)

2019. jan. 23. 18:37
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Engem már 18 évesen engedett, csak elmondta a véleményét. Szex nem volt de az is rám volt bízva.

24/N

2019. febr. 5. 09:56
 42/46 anonim ***** válasza:
40%

40/41 hiába lesz talán később a párja az első szerelme bárkinek is,14-15 éves gyereknek nem kellene szexelni és még biztatni is rá,erre marhára nem lennék büszke.

Elég szégyen hogy 8.-as taknyos gyerek már szexel,sőt 15 évesnek sem kellene,még akik ezzel foglalkoznak(szakemberek) azok se tartják jó dolognak a túl korai szexet.

Kíváncsi lennék máshoz is ennyire érettnek érezték magukat a 14-15 évesek akiket már keményen csinálták.

Pont a szabados erkölcs miatt jutottunk erre,senkit nem kellene arra biztatni hogy nyugodtan csak csinálja 14-15 évesen.Általános iskolásnak nem kellene szexelnie.

Ezen hiába is akadsz ki.Elég baj az hogy te úgy gondolod hogy nyugodtan ha lenne akkor a 8. osztályos lányod szexeljen csak,meg aludjon ott a fiúja.Inkább arra kellene ösztönözni hogy várjon vele 2 évet legalább,ne siesse el.

2019. febr. 9. 18:07
 43/46 anonim válasza:
56%
Miért szerinted régen mi volt? A 14-15 éves lányokat már adták férjhez és a 17 éves már vénkisasszonynak számított. Akkor szerinted mi volt? Biztos a férje megvárta a szexxel amég betölti a 18-at. Na persze. És méghogy a mai fiatalok milyen korán kezdik. Ez eddig sem volt másképp esetleg pár évtized kivételével.
2019. márc. 4. 17:11
 44/46 anonim ***** válasza:
40%

Teljesen igazad van, de erről valahogy nem akar tudomást venni senki...

(Meg nagyanyáink, akik 18-19 évesen megszülték az első gyereket, próbálják szépíteni, hogy az első aktusukból rögtön megfogant... Mese habbal.)

2019. márc. 4. 18:46
 45/46 anonim ***** válasza:
15 évesen már simán :)
2019. jún. 24. 22:53
 46/46 anonim válasza:
0%

Fiút fiúval soha. Lányt lánnyal bármikor. Fiút lánnyal sohaaaa!!! :D Majd ha 26évesen már dolgozik és különköltözött akkor ott majd azt csinál amit akar ,csak ne tudjak róla! :D (Enyhén viccelek, 25 Éves vagyok /F) Személy szerint én is együtt aludnék a párommal és meg is szexelném :D Bár már volt hogy exemnél annó együttaludtunk ő akarta volna,de a szomszéd szobába voltak a szülei,az ajtó nyitva volt résnyire, a nappaliba meg a huga aludt, szóval eszem ágában nem volt hogy kellemetlen helyzetbe hozzak bárkit :D (Mellesleg aznap úgy megdugtam,hogy még a szomszéd is hallotta :D Na jó nem, nyomi voltam és inkább nemet mondtam. pedig az már valami,ha a csaj akar megerőszakolni téged :D)

Amúgy azért nem akarja megengedni,mert ha esetleg mégis szex lesz és mégis teherbe esel(történnek balesetek,akármennyire is érettnek érzitek magatok) akkor őt fogják baszogatni,hogy nálatok történt és miért nem figyelt oda rátok stb. Ez meg csak stressz neki is. De persze neked se jó a helyzet. Ráadásul az ellenkezője is lehet belőle. Az elfolytott vágytól akár még erőszakos szexuális ragadozó is lehet belőled :D csak viccelek. vagy mégse. :D

2019. szept. 11. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!