Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem de nem vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem de nem vagyok biztos abban hogy együtt akarok lenni vele 18/l?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve ismerem és szinte úgy tekintek rá mintha a legjobb fiúbarátom lenne de közben többet is érzek iránta.? Ő nagyon szeret engem és nem egyszer kavartunk viszont ennek már vége, jobbnak láttam ha továbblép. Nem vagyok biztos az érzéseimben de lehet el kellene mondanom az igazat viszont az mindent megváltoztatna és el kellene köteleződnöm amire úgy érzem nem vagyok képes. Mit tegyek?
2018. dec. 25. 22:12
 1/6 anonim válasza:
63%
Azt mondod nagyon szereted, akkor jöjjetek össze. Ha a legjobb fiú barátod akkor viszont azt is megérti ha te nem érzel úgy. El kell döntened mit szeretnél.
2018. dec. 25. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Írtál valamit valamiről, de mit írtál és miről?

Nekem hiányzanak a konkrétumok. Már a kérdésed is fura, mert ellentétes. Hogyan lehet nagyon szeretni, ha bizonytalan vagy abban, hogy együtt akarsz-e vele lenni?

2018. dec. 25. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Ő elmondta, hogy nagyon szeret téged? Vagy ezt miből gondolod?

Te elmondtad már neki valaha hogy többet érzel iránta?

2018. dec. 25. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen elmondhatod
2018. dec. 26. 01:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a fiúnak elmondanád az iránta való érzéseidet, akkor köztetek mi változna meg, ezzel mire köteleznéd el magad és Te ezt miért nem akarod?

Kedves Kérdező! - tőlünk tanácsot vársz, de nem tudjuk mi a problémád!

2018. dec. 26. 09:44
 6/6 anonim válasza:

Ha szereted, és kavartok mi a kérdés?

Ha több mint egy eve ismered valoszinuleg mindent tud rolad, es ugy fogad el ahogy vagy.

Mondj el neki mindent. Ha nagyon szereted,mint ahogy fennt is írtad, akkor szerintem nem kérdés hogy mit kéne tenni. Sok boldogságot.

1. Mi az hogy nem vagy képes elköteleződni? Mindent meg kell próbálni,minden kezdet nehéz.

2. Ha "nemegyszer" kavartatok, akkor az már nem kavarás, ott már motoszkál valami benned is.

Cselekedj,ne gondolkodj.

3.(Hasonlon mentem át én is,csak mi fél évig csináltuk ezt,nem 1. Azóta boldogok vagyunk együtt)

Sok boldogságot

19/L

2018. dec. 27. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!