Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem de nem vagyok biztos abban hogy együtt akarok lenni vele 18/l?
Írtál valamit valamiről, de mit írtál és miről?
Nekem hiányzanak a konkrétumok. Már a kérdésed is fura, mert ellentétes. Hogyan lehet nagyon szeretni, ha bizonytalan vagy abban, hogy együtt akarsz-e vele lenni?
Ő elmondta, hogy nagyon szeret téged? Vagy ezt miből gondolod?
Te elmondtad már neki valaha hogy többet érzel iránta?
Ha a fiúnak elmondanád az iránta való érzéseidet, akkor köztetek mi változna meg, ezzel mire köteleznéd el magad és Te ezt miért nem akarod?
Kedves Kérdező! - tőlünk tanácsot vársz, de nem tudjuk mi a problémád!
Ha szereted, és kavartok mi a kérdés?
Ha több mint egy eve ismered valoszinuleg mindent tud rolad, es ugy fogad el ahogy vagy.
Mondj el neki mindent. Ha nagyon szereted,mint ahogy fennt is írtad, akkor szerintem nem kérdés hogy mit kéne tenni. Sok boldogságot.
1. Mi az hogy nem vagy képes elköteleződni? Mindent meg kell próbálni,minden kezdet nehéz.
2. Ha "nemegyszer" kavartatok, akkor az már nem kavarás, ott már motoszkál valami benned is.
Cselekedj,ne gondolkodj.
3.(Hasonlon mentem át én is,csak mi fél évig csináltuk ezt,nem 1. Azóta boldogok vagyunk együtt)
Sok boldogságot
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!