Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól engednétek a...

Hány éves kortól engednétek a gyereketeknek hogy együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés
Elsősorban szülők válaszát várom,es a fiatalabbak megirhatják ők mikor aludtak legelőször együtt :)

2019. jan. 23. 18:37
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam még 16éves, amikor összejöttünk a párommal. Ő koleszos volt egy 300km-el arrébb lévő városban, így csak péntek késő délutántól vasárnap kora délutánig tudtunk együtt lenni. Amikor 4 hónapja jártunk, remegve álltam anyu elé, hogy nem-e nálunk alhatna a barátom, mert így is olyan keveset tudunk együtt lenni, akkor legalább az éjjszakát is együtt tölthetnénk. Anyu meg azonnal rávágta, hogy persze, nyugodtan. Elmondta, hogy sokkal nyugodtabb ha otthon vagyunk. Nem szól bele, hogy mit csinálunk, csak védekezzünk. Drága anyukám reggel készített nekünk reggelit, nagyon cuki volt.

Azóta a párom már a férjem, 11 éve vagyunk együtt és van gyerekünk is.

Én is megengedem majd a lányomnak. Az apja azt mondta, hogy ide nem jön fiú soha (persze csak viccelt)😅

2019. jan. 27. 07:37
 32/46 anonim ***** válasza:
46%

14 voltam, mikor összejöttünk, 2 hét múlva együtt aludtunk ;-)

Akik azt írják, hogyha fiú, akkor nyugodtan, na ettől a kettős mércétől nyílik a bicska a zsebemben.

3 lányom van, legnagyobb most 9 éves.

14 évesen simán engedném neki. Viszont én az a típus vagyok, aki inkább kerülgetné a lakásban hétvégén a srácot, minthogy ne lássam, ki, hol, és mit csinál a lányommal. (Mielőtt kiforgat valaki, nem szándékozom a kulcslyukon át nézni, hogy mit művelnek a szobában.... Mindössze nagyobb biztonságban tudom a lányom, ha látom a delikvenst, és nem egy számomra ismeretlen helyen tartózkodnak.)

2019. jan. 27. 08:28
 33/46 anonim ***** válasza:

Bár a lányom még bő 10 évvel fiatalabb nálad, azêrt olykor előre rohanok fejben az időben. A lényeg: megadom neki a kellő felvilágosítást és bár akkor is gyerek marad, de a felelősség az ő kezében is lesz. Minden félelmem ellenére hagynom kell élni és bizalmat szavazni neki. Mert amikor baj van és itt nem csak a teherbeesésről beszélek, hanem nemi betegségről, lelki traumáról azt szeretnèm, ha hozzám jönne, nem pedig a barátnője anyjához.

Anyaként úgy látom anyud nem bízik benned eléggé. Ülj le vele és biztosítsd arról nem kell túlreagálnia. Ne húzza rád vissza a pelenkát is.

2019. jan. 27. 10:03
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Mi 15 es fel evesen jottunk ossze es 2 ev utan fekudtunk le

Tehat olyan 16,5-17eves voltam

2019. jan. 27. 10:09
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis na bocsi!:D 2 ev utan engedtek meg hogy egyutt aludjunk es egy ev utan fekudtunk le eloszor

Elozo voltam

2019. jan. 27. 10:10
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Miert ne aludhatna nalatok a baratod? Majd nyilvan pont akkor szexelnenek, mikor a szulok is otthon vannak, egy szobaval odebb? En megengednem.

Anyukaddal probalj beszelgetni. Vagy nincs egy jofej keresztanya/nagyneni, akinek tudnal szolni, es aki elbeszelgetne anyukaddal, hogy ne azt kerdezgesse, hogy lefekudtetek-e, hanem azt, hogy neked van-e kerdesed altalaban a parkapcsolatokkal kapcsolatban? Hogy erzed magad a baratoddal? Stb.

2019. jan. 27. 12:03
 37/46 anonim ***** válasza:
83%

18 éves voltam, párom 20 mikor összejöttünk. Nekem ő az első mindenben..(csók, szex, együttalvás) Először 2 hónap után aludtam nála. Szex 19. szülinapom után volt, kicsit több,mint 4 hónapja voltunk együtt. Azóta össze is költöztünk, a menyasszonya vagyok.

22N 24F

2019. jan. 27. 13:21
 38/46 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező tök jó olvasni hogy nem egy kis könnyűvérű cafka vagy akit 14-15 évesen már kezelgettek.Én erre nem lennék büszke,még akkor sem ha tegyük fel 2 évig is együtt maradnak utána az illetők.

Általános iskolás és alig elsős középiskolás gyereknék nem kell hogy fiú aludjon.

Elég gáz az aki azt gondolja hogy 15 évesnél is teljesen normális hogy a szomszéd nyugodtan szexeljen.

Szerintem attól is függ hogy hány évesekről van szó és mennyi ideje vannak együtt.

17 éves ha már pár hónapja együtt jár a barátjával és a srác is normális akkor talán.

2019. febr. 2. 18:28
 39/46 anonim ***** válasza:
8%
Én 17 voltam!Én sem engednèm előbb a gyerekemnek az tuti!Ha fiú akkor sem!
2019. febr. 4. 21:53
 40/46 anonim ***** válasza:
67%

#37 Mi lenne, ha nem általánosítanál, és minősítenél másokat egy kalap alatt, úgy, hogy semmit nem tudsz róluk?

Én pl 14 voltam, 10 évig voltunk együtt (közben volt egy szünetünk, majdnem 20 éves voltam a második pasinál.)

Nem ez határozza meg a felsorolt dolgokat. Barátnőm 18 volt, mikor elvesztette, aztán hipergyorsan felzárkózott és túlszárnyalt engem. Nem hiszem, hogy ez alapján kéne a másikat megítélni.

Csúnyán fogalmazva, de nem véletlen mondják, a fa$z nappal is feláll, nem kell ahhoz együtt aludni... Ha fel van világosítva, és védekezik, nem szakad össze a világ, ha egy 15 éves nemi életet él. Hadd éljen...

2019. febr. 5. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!