Hány éves kortól engednétek a gyereketeknek hogy együtt aludjon a barátjával?
Mi rosszat mondtam azzal, h 20 évesen aludhattam ott fiúnál először??
Vki mondja már el legyen kedves...!
Csupán a lepontozás miatt.
Az 2. válaszoló vagyok. Az első két válasz a béka shegge alatt van. Miközben mindenki normálisat írt... na mindegy
17 èves voltam, amikor először ott aludtam az akkori baràtomnàl. Màr egy ève együtt voltunk, ő 19 volt. Emlèkszem, nàlunk szerettünk volna aludni, de anya nem engedte. Hònapokig nyaggattam, de hajthatatlan volt. Ìgy törtènt meg, hogy egy este nem mentem haza. Csùnya dolog volt, tudom, de annyira szerettünk volna màr együtt ALUDNI, egymàs mellett èbredni, hogy nem bìrtunk magunkkal. Ès tènyleg csak aludtunk!!! Anya reggel nagyon ideges volt, de ràjött, hogy rosszabb lesz, ha tiltja a dolgot. Onnantòl engedte inkàbb, hogy nàlunk aludjon ő.
Èn ùgy gondolom ìgy visszatekintve is, hogy nàlam nem volt korai. Nyilvàn függ sok mindentől: milyen a fiù, miòta ismerik egymàst, mennyire èrett a lànyom, de ùgy gondolom, hogy kb ilyesmi kortòl fogom engedni a lànyaimnak èn az ilyen jellegű kapcsolatokat. 17-18 èvtől kb. Nyilvàn furcsa is lenne egy nagykorùt tiltani amùgy is. 😊😉
Persze bejelentem...
Attól , h jogilag felnőtt vagyok, még nem az én házam!
Anyu elég szigorú volt ilyen teren, megis 16 évesen ott aludhattam a baratomnal, tudta hogy bízhat bennem, nem csinálok hulyeseget.
Felelősségteljes 16 éves voltam, es szex sem volt köztünk akkor, egyszerűen jo volt kis szerelmesen osszebujva aludni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!