Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól engednétek a...

Hány éves kortól engednétek a gyereketeknek hogy együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés
Elsősorban szülők válaszát várom,es a fiatalabbak megirhatják ők mikor aludtak legelőször együtt :)

2019. jan. 23. 18:37
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
18%
Nekem is kislányom van, szerintem kb. 16 évesen engedném neki az együttalvást, de az igazat megvallva nem biztos, hogy hétvégéken a pasiját akarnám kerülgetni, ha azzal jönne, hogy ők csak együtt akarnak aludni, azt nem hinném el, illetve reménykednék benne, hogy egy egészséges fiatal lány, akinek pasija van, szexuális vággyal is rendelkezik, ez így normális.
2019. jan. 23. 20:43
 12/46 anonim ***** válasza:
25%

Mi rosszat mondtam azzal, h 20 évesen aludhattam ott fiúnál először??

Vki mondja már el legyen kedves...!

2019. jan. 23. 20:47
 13/46 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ki mondta hogy rosszat mondtál? :)
2019. jan. 23. 20:56
 14/46 anonim ***** válasza:
0%

Csupán a lepontozás miatt.

Az 2. válaszoló vagyok. Az első két válasz a béka shegge alatt van. Miközben mindenki normálisat írt... na mindegy

2019. jan. 23. 21:09
 15/46 anonim ***** válasza:
81%
Én tökre nem értem ezt a “nem akarom a pasijat kerülgetni” szöveget. Az egy ember, egy remélhetőleg kedves és jofej fiatal srác akit a gyereketek szeret. Nem akarnátok megismerni, jóban lenni vele? Nekem ez annyira furcsa. Hála az égnek az én szüleim örömmel “kerülgették” a pasijaimat amikor elég érett lett a kapcsolat arra, hogy nálam aludjanak. Az én fiam még nagyon pici, de ugyanilyen szeretettel fogom majd egyszer vendégül látni a barátnőit. Vagy barátait :]
2019. jan. 23. 21:19
 16/46 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon destruktív tud lenni ez a szülői viselkedés. Egy egészséges, 15-16 éves lány természetes, hogy nagyon érdeklődik a szexualitás iránt. Ha van egy olyan párkapcsolata ami normális keretek között mozog, a fiú családja, körülményei, etikai magatartása olyan amilyennek lennie kell, nem látom értelmét a tiltásnak. Szülőként ez pokoli nehéz, mondom ezt most minden ezt olvasó fiatalnak, hogy egy picit értsék meg a másik oldalt is. Van egy kislányuk, megszületése után minden rezdülését figyelték, beszélni tanították, fogták a kezét, beszéltek a tanítónővel ha sírva jött haza, mindent szerettek volna, ha tökéletes az életében. És akkor jön egy vadidegen, bemegy a gyerek szobájába, odanyúl ahová eddig senki rajtuk kívül, ők is évek óta nem. Miket mondhat, mikre veheti rá? Nem okoz fájdalmat a gyerekmnek? Nem veszi rá olyasmire amit nem akar? Nem ad neki be valami drogot? Nem lopja el a telefonját, értékeit és lép le vele éjjel? Ilyen gondolatok azért mindennaposak ilyenkor a szülők fejében, végtére is nekünk akkor is vadidegen a fiú. Gyerekek, értsétek meg a szüleiteket egy picit! Nekik is nehéz elengedni a féltve óvott kislányt. Mindamellett a szülőknek pedig be kell látni, hogy ebben a világban a megengedőbb hozzáállással, őszinte beszélgetéssel, maximális megértéssel tudunk a legtöbbet segíteni a gyerekünknek.
2019. jan. 23. 21:21
 17/46 anonim ***** válasza:
85%

17 èves voltam, amikor először ott aludtam az akkori baràtomnàl. Màr egy ève együtt voltunk, ő 19 volt. Emlèkszem, nàlunk szerettünk volna aludni, de anya nem engedte. Hònapokig nyaggattam, de hajthatatlan volt. Ìgy törtènt meg, hogy egy este nem mentem haza. Csùnya dolog volt, tudom, de annyira szerettünk volna màr együtt ALUDNI, egymàs mellett èbredni, hogy nem bìrtunk magunkkal. Ès tènyleg csak aludtunk!!! Anya reggel nagyon ideges volt, de ràjött, hogy rosszabb lesz, ha tiltja a dolgot. Onnantòl engedte inkàbb, hogy nàlunk aludjon ő.

Èn ùgy gondolom ìgy visszatekintve is, hogy nàlam nem volt korai. Nyilvàn függ sok mindentől: milyen a fiù, miòta ismerik egymàst, mennyire èrett a lànyom, de ùgy gondolom, hogy kb ilyesmi kortòl fogom engedni a lànyaimnak èn az ilyen jellegű kapcsolatokat. 17-18 èvtől kb. Nyilvàn furcsa is lenne egy nagykorùt tiltani amùgy is. 😊😉

2019. jan. 23. 21:38
 18/46 anonim ***** válasza:
73%
Azért van lepontozva az első kettő, mert 18 éves kortól már csak bejelented, és kész.
2019. jan. 23. 21:51
 19/46 anonim ***** válasza:
24%

Persze bejelentem...

Attól , h jogilag felnőtt vagyok, még nem az én házam!

2019. jan. 23. 21:58
 20/46 anonim ***** válasza:
70%

Anyu elég szigorú volt ilyen teren, megis 16 évesen ott aludhattam a baratomnal, tudta hogy bízhat bennem, nem csinálok hulyeseget.

Felelősségteljes 16 éves voltam, es szex sem volt köztünk akkor, egyszerűen jo volt kis szerelmesen osszebujva aludni :))

2019. jan. 23. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!