Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hagynátok délig, meg...

Ti hagynátok délig, meg délutánig aludni a gyereketeket?

Figyelt kérdés

Nekem még nincs gyerekem, de néhány barátomat a szülei hagyták akár 3-4 óráig is aludni, és nekem ez mindig nagyon furcsa volt, én legfeljebb 9-ig aludhattam mindig.

22/L

2018. dec. 2. 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Igen. Miért kellene cseszegetni amikor van ideje pihenni? Nyilván fel fog kelni majd amikor muszáj lesz (iskola, munkahely stb). A kamaszoknak pedig bizonyítottan nagyon sok alvásra van szüksége, ők élettanilag “lusták”.

Amúgy engem se hagytak 8nal tovább aludni mert az milyen már... akkor is és most is azt gondolom, hogy ez egy teljesen felesleges izmozás volt.

2018. dec. 2. 14:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs semmi baj ezzel, ha egyszer lesz gyerekem, hagyni fogom aludni. Köszönöm a válaszokat amúgy :)
2018. dec. 2. 14:54
 13/18 anonim ***** válasza:
12%
Engem sem "hagytak" 9-nél tovább aludni. Szerintem semmi "nárcisztikus" nincs ebben. Nem "vertek fel", de tettek-vettek, esetleg hívtak reggelizni stb. Sosem értettem, mi jó abban, ha valaki rászokik, hogy átaludja a napot. Ha éjjel 3ékor fekszel le, akkor is alszol 9-ig 6 órát. Fiatalon simán:)
2018. dec. 2. 15:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem hagynak aludni akármeddig, de rám is fér sokszor. Hétköznap nem tudok aludni egyáltalán, van hogy sikerül 3 órát aludnom kb, annyira stresszelek. Általában hétvégén alszom ki a teljes egy heti fáradságot, ilyenkor van hogy péntek 6-kor fekszem, szombat 8-9 körül ébredek.
2018. dec. 2. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
a faterom olyasmi,mint a tied, kérdező, szóval lehet hogy ez ilyen járulékos marhaságuk, még jó hogy az enyém keveset van a lakásunkban hogy pofázhasson
2018. dec. 2. 16:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hagyom aludni, engem is hagynak ha éppen délig nyomom az ágyat :-)
2018. dec. 3. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem kelteném fel korán, aludhat 10-ig is, de legkésőbb délbe keljen fel. Délután 3-4 óra az már nagyon sok.
2018. dec. 4. 15:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem hagytak akár délig is aludni a szüleim, mert látták, hogy milyen fáradt vagyok a hétköznapi koránkelésektől. Délnél tovább nem nagyon aludtam. De esténként rám szóltak mindig, hogy feküdjek le időben. Ha nem volt másnap suli, akkor éjfél számított időbennek.
2019. jan. 23. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!