Ti hagynátok délig, meg délutánig aludni a gyereketeket?
Figyelt kérdés
Nekem még nincs gyerekem, de néhány barátomat a szülei hagyták akár 3-4 óráig is aludni, és nekem ez mindig nagyon furcsa volt, én legfeljebb 9-ig aludhattam mindig.
22/L
2018. dec. 2. 11:36
1/18 anonim válasza:
hát, engem azért dél körül mindig felkeltettek, de azt én kértem, mert különben teljesen borul a bioritmusom. szüleid kicsit barmok, bocs
2/18 anonim válasza:
Nos, ez sok mindentől függ, de inkább azt mondanám, hogy nem. Senkinek nem jó, ha átszokik arra, hogy éjjel sokáig van fent. Nem tudja kipihenni magát, rosszul teljesít majd a suliban. Persze 1-1 átbulizott éjszaka után belefér.
3/18 A kérdező kommentje:
Igazából csak apámnak volt baja azzal, hogy "sokáig" alszom (volt amikor 7-8-kor is felkeltett, meg 19 évesen rám szólt éjfélkor, hogy menjek aludni), de ő eléggé nárcisztikus (senkinek nem kívánom). Részben azért is érdekel ez a dolog, mert sokat gondolkodom azon, hogy ez is egy nárcisztikus hülyeség, vagy nem.
2018. dec. 2. 11:46
4/18 anonim válasza:
- Hány éves?
- Előtte mit csinált?
- Egészséges?
- Mennie kell valahová?
5/18 anonim válasza:
9 évesen még gyerek, akkor igen, segítek neki, hogy hogyan érdemes ezt csinálni.
19 évesen nem gyerek már. Akkor nem szólok bele. Úgy készíti ki magát, ahogy akarja.
6/18 anonim válasza:
Engem soha nem keltettek fel , de azért egy 9- 10 éves gyerek eleve nem tud aludni olyan sokáig, én is már 16-18 éves voltam amikor volt , hogy délig is aludtam , sosem keltettek fel. A hétvége pihenésre van, hiába feküdtem le időben , akkor is kellett az alvás másnapAmikor főiskolára kerültem akkor igaz otthon laktam , de természetesen nem szóltak bele , hogy mikor mit csinálok, mindig éjjel tudtam tanulni, Úgyhogy vizsgaidőszakban simán másnap délutánig aludtam.
7/18 anonim válasza:
Én hagyom. Egy kamasznak élettanilag is szüksége van sok alvásra. Miért is kelteném fel?
8/18 anonim válasza:
Engem hagytak aludni bármeddig szerencsére.
Én is hagyom a fiamat, de ő még csak 7 éves, 11 körül felszokott kelni.
9/18 anonim válasza:
Nárcisztikus?
Az azt jelenti, hogy valaki kb önmagába szerelmes.
10/18 A kérdező kommentje:
A nárcisztikus szülő teljes felügyelet alatt tartja a gyerekét, nem ugyanaz, mint a nárcisztikus ember. Sőt, igazából tárgyként tekint a gyerekére, családtagjaira, mindenkinek és mindennek róla kell szólnia.
2018. dec. 2. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!