Ti vinnétek minden nap a gyereketeket magatokkal a munkahelyetekhez közeli oviba így utazna 1-1 órát vagy hagynátok a nagymamával?
Viszem.
Melóhelyem 25 perc kocsival,50 tömegközlekedve,melóhelynek van ovija,oda hordom minden nap,beadom meló előtt (8 óra),megyek érte meló után (fél5),együtt jövünk haza is.
Anyóshoz tudnám vinni,de inkább ovi,jót tesz neki a közösség.
5 éves lesz decemberben
igazából nehezen bírja, mindig fáj valamilyen
ide lehet, hogy felveszik Érdre
Pestre protekcióval már akár holnaptól is
és nem lehet neki vajon rossz, hogy 1 órát oda 1 vissza utazik, én meg 8 órát dolgozom
tehát reggel megyünk, este jövünk
:)
lehet felvennék a helyi oviba is, onnan is választ várok...
15:07 vagyok
Felvették volna nekem a helyi oviba is.
De egyrészt a szinvonal rosszabb (nem pest,hanem megyeszékhely ahova dolgozni járok,lakni pedig mellette kis település),másrészt inkább viszem magammal,és vagyunk együtt az utazás alatt,minthogy beadjam 7kor és csak délután fél6kor tudjak érte menni.Főképp,hogy akkor sietnem kell érte,nem tudok bevásárolni se a nagyvárosban,igy meg elhozom,elmegyünk még ahova kell,ezt szokta meg,nem panaszkodott még,5 éves.Suliba is be fogom hordani.
Nincs nagymama, de ha lenne sem bíznám rá. Ő nem óvoda, hanem nagyi, akinek nem a nevelés, hanem a "nagymamaszerep" kell hogy jusson.
Én viszem majd szeptembertől a munkahelyem melletti oviba a kislányom. Így együtt kelünk majd, együtt utazunk, munka után pedig megyek érte.
A nagymama ( van egy pót) pedig megmarad nagymamának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!