Melyik az a város ahol nem vették fel a gyereketeket, vagy ismerősötök gyerekét az oviba vlmi miatt?
szintén BP
helyhiányra hivatkoztak, fellebbeztünk, felvették
2 gyerekünkkel is így jártunk már, lassan már rutinnál válik a fellebbezés
Székesfehérvár. Áprilisban töltötte a fiam a 3 évét. Nem vették fel, mert én gyeden vagyok. De, a gyedem május 30-án jár le, vagyis holnap. Beíratkozáskor még munkáltatóit is vittem, hogy júniustól munkába állok. Mégis arra hivatkoztak, hogy gyeden vagyok és a gyerekem napközbeni ellátása biztosítva van. Kérdem hogyan, mikor május 31-től megyek vissza dolgozni?
De unokatesóm lányát felvették, pedig ő augusztusig van gyesen, fél évvel fiatalabb is a lánya mint az én fiam, csak neki van protekciója. Jövőhéten fellebbezek, hogy ugyan már, hogy lehetek gyeden szeptemberben, mikor az lejár május 30-al!
Kiváncsi lennék, még hány protekciós gyereket vettek fel!Akinek meg nincs protekciója, azt mindenféle indokkal elutasítják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!