Mit csinaljunk? Fontos!
Figyelt kérdés
hy
a baratnomnek lesz pizsipartija lehet fiuk is lesznek.mondjatok klassz otleteket hogy mit csinaljunk?
kosz::*
13/l
2010. jún. 26. 20:40
11/17 anonim válasza:
Vetkozes? Alsonemus modellkedes? Ivo verseny??? Basszus, 13 eves! En nem engednem a lanyomnak, hogy fiukkal toltse az ejszakat 13 evesen, ez nem illo. Raer arra meg.
12/17 anonim válasza:
felelsz vagy mersz?
kérdezz felelek
én még soha[mondtok vmit,hogy pl. én még soha nem csókolóztam és aki meg már igen az iszik és az nyer aki a legtovább bírja pisilés nélkül.:"D]
baromkodjatok
beszélgessetek
telefonbetyárkodjatok
nézzetek horror filmet,persze éjjel.:"D kb.2-3körül
jó szórakozást:D
13/17 anonim válasza:
Menjetek ki a közeli játszótérre (ha van) és dobáljatok mindent tele WC-papírral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon vicces, főleg ha házakat is összedobálltok xD Jó mulatást!
Majd kérünk infókat róla, h hogy sikerült!!!!!!! ;)
Nah, puszi :)
14/17 anonim válasza:
Na, miket csináltatok? :)
Em. Missybaba ötletei tök jók :D
15/17 anonim válasza:
13:51 : Missybaba ötletei szerinted jók? Az a KISLÁNY azt tanácsolta a másik KISLÁNYNAK, hogy vetkőztessen le egy KISFIÚT szájjal. Szerinted ez normális? Ha az én lányom csinálná ezt akkor bizony akkora pofont kapna, hogy a fal adja a másikat, az egészen biztos, pedig nem tartom magam konzervatívnak.
16/17 anonim válasza:
Nem az összes ötletére értettem xD
17/17 anonim válasza:
Gondolom nem meztelenre :D Nyugivanmááááár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!