Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinaljunk? Fontos!

Mit csinaljunk? Fontos!

Figyelt kérdés

hy

a baratnomnek lesz pizsipartija lehet fiuk is lesznek.mondjatok klassz otleteket hogy mit csinaljunk?

kosz::*

13/l

2010. jún. 26. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Vetkozes? Alsonemus modellkedes? Ivo verseny??? Basszus, 13 eves! En nem engednem a lanyomnak, hogy fiukkal toltse az ejszakat 13 evesen, ez nem illo. Raer arra meg.
2010. júl. 5. 14:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

felelsz vagy mersz?

kérdezz felelek

én még soha[mondtok vmit,hogy pl. én még soha nem csókolóztam és aki meg már igen az iszik és az nyer aki a legtovább bírja pisilés nélkül.:"D]

baromkodjatok

beszélgessetek

telefonbetyárkodjatok

nézzetek horror filmet,persze éjjel.:"D kb.2-3körül

jó szórakozást:D

2010. júl. 5. 17:03
 13/17 anonim válasza:
68%

Menjetek ki a közeli játszótérre (ha van) és dobáljatok mindent tele WC-papírral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon vicces, főleg ha házakat is összedobálltok xD Jó mulatást!

Majd kérünk infókat róla, h hogy sikerült!!!!!!! ;)

Nah, puszi :)

2010. júl. 5. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Na, miket csináltatok? :)

Em. Missybaba ötletei tök jók :D

2010. júl. 6. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
13:51 : Missybaba ötletei szerinted jók? Az a KISLÁNY azt tanácsolta a másik KISLÁNYNAK, hogy vetkőztessen le egy KISFIÚT szájjal. Szerinted ez normális? Ha az én lányom csinálná ezt akkor bizony akkora pofont kapna, hogy a fal adja a másikat, az egészen biztos, pedig nem tartom magam konzervatívnak.
2010. júl. 6. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Nem az összes ötletére értettem xD
2010. júl. 6. 18:44
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom nem meztelenre :D Nyugivanmááááár :D
2010. júl. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!