Miért ilyen szigorú?
Sziasztok,13 éves lány vagyok.
2 hete van nyári szünet,és anya nem igazán akar elengedni sétálni,v akár bnőkhöz:(
A bizonyitványom 4-es lett,aminek anya is nagyon örült:)
De sehova se enged el veszekedés nélkül:(
sokszor cikinek érzem magam a többiekkel szemben,mert őket simán elengedik 8-9-ig...ha engem elengednek max. 7:S de azis elég ritka:(
próbáltam már anyával beszélni,miért ilyen szigorú még nyáron is,de nem hallgat meg...
Mit kellene tennem?? Lécci segitsetek!!
de nem túlzás a féltése?:S
hiába mondom neki h semmi rosszat nem csinálunk,nem hiszi el:( a fejébe vette h a fiúkkal rosszalkodunk-.-
jó,nem tagadom,van velünk 1-2 fiú...de mellette sokszor 8-9 lány vagy,elég megbizhatóak vunk...mégis hogy vehetném rá h ne legyen ilyen merem,szigorú?:(
Mond neki,hogy csak 1× próbáljátok meg,hogy tovább maradhatsz és ha 1× nem érsz haza időben vagy 1× meghall valami olyant/meglát valami olyat akkor többet nem kérsz ilyet és maradtok a "régi szokásnál" esetleg az,hogy délelút összepaokolod a házat délután pedig strand,barátnők és este 8/9 re otthon vagy vagy valami hasonló,de kérd,meg,hogy egy esélyt adjon neked :)
Sok sikert.
Oké köszi:)
Megpróbálom,remélem sikerül:((
De azért még várok ötleteket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!