Az a helyzet, hogy anyukám sokszor olyan szigorú. Pl. szilveszterkor nem engedett el a barátaimhoz se (pedig a legjobb barátomnál lettünk volna, a haverjai, én és az egyik barátnőm.. filmet néztek am, de nélkülem...). Meg már 2 éve ugyanazt kérem karácsonyra-névnapomra-szülinapomra is (hajhosszabbítást), és én fizetném, tényleg csak az engedélye kéne, de ha megemlítem, akkor csak kiröhög... :'( Azt hiszi, hogy azért akarok póthajat, mert r*bancos akarok lenni, pedig csak az a bajom egy bizonyos hosszúságnál már nem nő tovább a hajam, plusz nagyon bolyhos mindig és a póthaj miatt sokkal simábbnak, szebbnek nézne ki.. 14 és fél éves vagyok, nyolcadikos, az átlagom 4.2. Szerintem ez nem rossz, bár a matek miatt kicsit izgulok, mert 3.5-re állok... de ez nem ok arra, hogy egyszerűen semmit se engedjen meg! A hajhosszabbítás szerintem egyáltalán nem "Barbie-s" vagy "műanyag", hiszen nem látszanak az illesztések, és nem szeretnék bokáigérő hajat.:D
igen, kicsit szigorú, de nem kell feltétlen egy 8.os gyereknek hajhosszabbítás....a barátnőm 28 évesen nem meri az apjának megmondani, hogy tetkója van....
Ez javadra is válhat, hidd el, nagyon csúnya az élet, ami "odakinn" vár, és minden szabály csak óv téged.
Ne kövesd el a hibát, hogy a túlzott kontroll elől hamar lelépsz majd az első jöttmenttel, akit az "igazi"-nak gondolsz.
2011. jan. 12. 19:03
3/19 anonim válasza:
Én sem engedném, bocs.
2011. jan. 12. 19:04
4/19 anonim válasza:
Húúúúúúúú...
Én soha sem értettem az ilyen szülőket, de te talán még jól jártál képzeld el azt a szerencsétlent akitől megkövetelik a szin tiszta 5 ös átlagot.:(
Ja meg hát ez hogy nem mehettél el a buliba tök szivatás.
De ha ez van hát ez van.
És szerintem nem reagálod túl.
2011. jan. 12. 19:06
5/19 anonim válasza:
Bár ha a másik oldalát nézed a dolonak, úgy jobban jártál.
2011. jan. 12. 19:07
6/19 A kérdező kommentje:
Igazából nem baj, hogy szigorú, tudom, hogy csak nekem akar jót, de tényleg nem értem, hogy mi baja a póthajjal (az is emberi haj..), főleg, ha egyáltalán nem változna meg semmi tőle, csak 20 centivel hosszabb lenne a hajam... és ki tudom fizetni.
2011. jan. 12. 19:12
7/19 A kérdező kommentje:
Lassan két éve könyörgök neki. Akkor még lehet, hogy korai lett volna, de ahogy elnézem az osztálytársaimat, iskolatársaimat - totál ki van hidrogénezve a hajuk, és az eléggé roncsolja. Én nem akarom szőkíttetni, roncsolni.
2011. jan. 12. 19:16
8/19 anonim válasza:
Szerintem sincs túl sok értelme a póthajnak. :S És hidd el hogy meglátszik hogy nem igazi. A szomszéd lány (16 éves) 120.000ft-ot költött rá és látszik hogy nem az igazi haja. És ha úgy süt rá a nap akkor meg aztán végképp iszonyatosan néz ki. Szerintem azt a 100.000ft-ot költsd valami értelmesebb dologra. pl. telefon, laptop, RUHÁK. :) Ennyi pénzem lenne biztos nem a hajamra költeném. xD
2011. jan. 12. 19:38
9/19 anonim válasza:
Én megértem az anyukádat, én sem engedném. Én 15 évesen kihidrogéneztettem a hajam, nagyon gáz így utólag, bár csak tiltotta volna anyukám!! Ezen kívül majdnem lett tetkóm és orrpiercingem. Most nagyon bánnám. Felnőttem, kinőttem ezeket, teljesen konzervatív vagyok. Nagyon nem örülnék, ha a tavaszi diplomaosztómon a tetkómat kellene takargatni. Ő csak ezektől akar megvédeni.
Nekem spec a műhajjal az a bajom, hogy "természetellenes", "túl felnőttes" egy 14 évesnek.
Csak azért írtam hosszan, hogy megértsd anyud álláspontját, mert egy értelmes tini vagy.
22/L
2011. jan. 12. 19:40
10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Én nem 100E-ért csináltatnám.:) Van néhány ismerősöm, nekik egyáltalán nem látszik. Én nem szeretnék sem piercingeket, sem szőke hajat.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!