Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Túl szigorú vagy csak túlreagá...

Túl szigorú vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy anyukám sokszor olyan szigorú. Pl. szilveszterkor nem engedett el a barátaimhoz se (pedig a legjobb barátomnál lettünk volna, a haverjai, én és az egyik barátnőm.. filmet néztek am, de nélkülem...). Meg már 2 éve ugyanazt kérem karácsonyra-névnapomra-szülinapomra is (hajhosszabbítást), és én fizetném, tényleg csak az engedélye kéne, de ha megemlítem, akkor csak kiröhög... :'( Azt hiszi, hogy azért akarok póthajat, mert r*bancos akarok lenni, pedig csak az a bajom egy bizonyos hosszúságnál már nem nő tovább a hajam, plusz nagyon bolyhos mindig és a póthaj miatt sokkal simábbnak, szebbnek nézne ki.. 14 és fél éves vagyok, nyolcadikos, az átlagom 4.2. Szerintem ez nem rossz, bár a matek miatt kicsit izgulok, mert 3.5-re állok... de ez nem ok arra, hogy egyszerűen semmit se engedjen meg! A hajhosszabbítás szerintem egyáltalán nem "Barbie-s" vagy "műanyag", hiszen nem látszanak az illesztések, és nem szeretnék bokáigérő hajat.:D
2011. jan. 12. 18:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát pedig egy normális az kb. annyinál kezdődik. :S
2011. jan. 12. 20:30
 12/19 A kérdező kommentje:
A munkadíj 10.000, ahol kinéztem, nagyon jók a visszajelzések. A hajat viszonylag olcsón be lehet szerezni, csak keresgélni kell.:)
2011. jan. 12. 20:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, plusz be kéne festeni a hajadat a póthajaddal együtt, hogy egyforma legyen a színe, és a festés is roncsolja a hajad, nem csak a hidrogénezés.

Amúgy bocs, de 14 évesen én sem engedném a lányomnak a póthajat.

2011. jan. 12. 21:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
hát én 14 éves vagyok és sok mindenre rájöttem már,hogy még jó,hogy x meg y dolgot nem engedtek meg a szüleim! szilveszterit én nem értem,hogy miért engedett el. de a hajhosszabbítás.. hm.. 2 éve kéred,tehát már 12 évesen ilyenen gondolkodtál? ajajj.. biztosan úgy szép a te hajad,ahogy van,nem kell,hogy mű legyél. mert előszőr még az,aztán műköröm,műmell stb és ugy fogsz kinézni mint VV Szandika. Lehet,hogy te most ezt hülyeségnek tartod,és tudod h te nem akarsz el riban**sodni,de sztem anyud attól tart,hogy még is ez lesz. meg kell értened őt is.
2011. jan. 12. 22:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha bolyhos a hajad akkor főleg látszana a póthaj! És nagyon mű, ne rontsd el magad. A bulit én se értem miért nem engedett el, én is így szilvesztereztem, pedig csak 13 vagyok. Szerintem egy kicsit túlreagálod és törődj bele, hogy milyen a hajad, biztos szép:)
2011. jan. 13. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én tökre megértelek.

Énis 14 éves vagyok.

De a hajhosszabítást szerintem mellőzd..

Fölösleges..

És sajnos tényleg látszódni fog,főleg ha bolyhos a hajad.

Barátnőm is most csináltatott nem mondom kinél,mert jó neve van emg tévében is szerepel satöbbi na mindegy nem i volt olcsó,de nem ez a lényeg hanem a hajas is mondta,hogy nagyon kicsi az esélye annak,hogy egyáltalán ne látszódjon,sőt.

Ha úgy süt a nap akkor 99..99%,hogy látszódni fog és nagyon nehéz olyan hajat találni ami ugyan olyan lesz így már megvan ,hogy elfog ütni egymástól.

De ha szeretnél akkor nem beszéllek le,de szerintem butaság és nem azért,mert nem vagy jó tanuló vagy ,mert fiatal vagy hozzá vagy azért,mert mű vagy plázacica lennél tőle,emrt ez nem igaz,hanem mert fölösleges,nincs értelme.

De te tudod.

2011. jan. 13. 12:12
 17/19 A kérdező kommentje:
Értem, de az a legnagyobb probléma, hogy nekem ez annyira tetszik. Anya meg azt hiszi, hogy csak plázacica akarok lenni... pedig egyáltalán nem erről van szó! Hogyan értessem meg vele, hogy rosszul gondolja?
2011. jan. 13. 15:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek sok minden tetszik,amit nem szabad:( nekem is tetszett a póthaj,a műköröm,jobbnál jobb cipők stb,de kibirtam,te is kifogod,sajnos meg kell tanulnod,hogy nem mindent kaphatunk meg..:(
2011. jan. 14. 14:23
 19/19 anonim válasza:
100%

hát figyelj, beszéld meg vele hogy adjon egy lehetőséget, aztán ha minden rendben megy akkor többször is elfog engedni bulikba stb :D

csak ne menj haza részegen :D

2011. jan. 31. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!