Túl szigorú vagy csak túlreagálom?
Ja, plusz be kéne festeni a hajadat a póthajaddal együtt, hogy egyforma legyen a színe, és a festés is roncsolja a hajad, nem csak a hidrogénezés.
Amúgy bocs, de 14 évesen én sem engedném a lányomnak a póthajat.
Figyelj én tökre megértelek.
Énis 14 éves vagyok.
De a hajhosszabítást szerintem mellőzd..
Fölösleges..
És sajnos tényleg látszódni fog,főleg ha bolyhos a hajad.
Barátnőm is most csináltatott nem mondom kinél,mert jó neve van emg tévében is szerepel satöbbi na mindegy nem i volt olcsó,de nem ez a lényeg hanem a hajas is mondta,hogy nagyon kicsi az esélye annak,hogy egyáltalán ne látszódjon,sőt.
Ha úgy süt a nap akkor 99..99%,hogy látszódni fog és nagyon nehéz olyan hajat találni ami ugyan olyan lesz így már megvan ,hogy elfog ütni egymástól.
De ha szeretnél akkor nem beszéllek le,de szerintem butaság és nem azért,mert nem vagy jó tanuló vagy ,mert fiatal vagy hozzá vagy azért,mert mű vagy plázacica lennél tőle,emrt ez nem igaz,hanem mert fölösleges,nincs értelme.
De te tudod.
hát figyelj, beszéld meg vele hogy adjon egy lehetőséget, aztán ha minden rendben megy akkor többször is elfog engedni bulikba stb :D
csak ne menj haza részegen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!