16 éves lányom komolyan hisz a horoszkópban, csillagjegy alapján választ pasit. Hogy tudnám kiverni a fejéből ezt az ostobaságot?
Figyelt kérdés
2018. okt. 24. 03:14
1/11 anonim válasza:
Minek kiverni?
Baja nem származik belőle. Később nagy eséllyel kinövi magától.
2/11 anonim válasza:
Miért kéne kiverni a fejéből? A párválasztás többnyire nem úgy megy, hogy rábökök egy Kosra és akkor az a Kos tuti belém szeret. Majd egyszer megtetszik neki egy olyan akivel "papíron" nem illik össze aztán magától elfelejti.
3/11 anonim válasza:
Én is ostobaságnak tartom a horoszkópot, de minek akarnád kiverni ezt a fejéből?
Válasszon olyan férfit, aki tisztességes, jóindulatú stb. stb. Ha őneki ezen felül még egy ilyen extra kívánalma is van, azzal magának szűkíti a lehetőséget, de ha megvan, akkor az az ember nyilván ugyanolyan jó lesz, mintha nem olyan csillagjegyű lenne.
4/11 anonim válasza:
Sehogy, 16 évesen mindenki ilyen kis buta, majd kinövi.
5/11 anonim válasza:
Szerintem itt csak arról van szó, hogy másképp nem tudja megfogalmazni, milyen tulajdonságú fiúra vágyik, legyen céltudatos kos vagy művészlélek ikrek.
Aztán majd elcsavarja a fejét egy szelìd szűz, vagy egy rosszfiú skorpió, és elfelejti az egész horoszkóposdit.
6/11 anonim válasza:
neked nem mindegy hogy mi alapján keresi a Nagy Őt?
7/11 anonim válasza:
Mi alapján kellene választania? Pénz? Vagyon? Pozíció? Mi a franc köze van a szülőnek a gyermeke döntéséhez? Hadd válasszon már azt akit akar, és úgy ahogy neki tetszik! És később legfeljebb magát hibáztatja, nem a szülőket, akik beleszóltak minden döntésébe. Így soha nem fog felnőni, de el fog menekülni otthonról:
8/11 Kéry János válasza:
Én először megérteni akarnám a lányomat, mielőtt bármit tennék ezzel kapcsolatban. pl. Miért hisz benne? Milyen hatások érték az életéban amelyek erre vezették? - és csak ez után, ha már tudom mire alapozza a hitét kezdeném el megmutatni, hogy talán nem a csillagjegyek miatt történt ami történt.
10/11 anonim válasza:
Off; A kinöviről annyit, hogy én nem egy olyan 18 felettivel találkoztam, akik bemutatkozás után rögtön rákérdeztek a horoszkópomra és abból állapították meg, hogy kétszínű utálatos perszóna vagyok. Bár nem párválasztás volt, csak barátkozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!