Nem nagyon hiszek a horoszkópban, de létezik, hogy legyen egy csillagjegy, amelynek szülöttjeivel egyáltalán nem jövök ki? Nektek van hasonló? Ha igen, melyik jegy az?
Van, általában ugyan azokkal a csillagjegyű emberekkel jövök ki jól és vannak olyanok akikkel nem.
Mi a Te jegyed és mi az utálatos embereknek?
Én ezzel pont így vagyok, bak és nem jövök ki a vízöntőkkel.
Az rák és az oroszlán pedig pont ellentétei egymásnak.
engem pont a bakok őrjítenek meg... totál igaz a kiírás, kétszínűek, gyávák, színészkednek, szembe mézesmázosak, aztán hátba támadnak.
egy nagy Görcs az összes bak, én még ellazult bakot nem láttam, merevem idegesen ülnek, a pénzüket számolják folyamat, más nem is fontos csak az anyagiak... nem szépek mégis várják a csodapasit, mindenkit lekezelnek, h.lyének néznek, lenéznek, átgázolnak az embereken aztán még ők vannak megsértődve amikor a fagyi visszanyal.
csak az lehet jó amit ők mondanak, csak ők lehetnek szépek, őszintén dícsérni képtelenek, ha mások mást dícsérnek, ők hozzáteszik hogy "jaj hát én ebben meg abban jobb vagyok"
irritáló, korlátolt, egoista tuskók, csak őket utálom az összes csillagjegyből de nagyon... az összes akivel találkoztam mind ilyen volt.
1 skorpió
nehéz eset a bak igen, föleg amit a skori mondott, h nagyképüek és merevek
am elég agressziv egy jegy
csak a szàjuk nagy
Én még kétszínű bakkal nem találkoztam, pont azért utálják őket sokan, mert nagyszájúak és sokszor sértőek, sértően mondják meg a véleményüket.
Nem értem, hogy miért kell átmenni sértegetésbe. Bár! Lehet,hogy ezzel kapcsolatban nem is ártott, talán az ikrek közt is van normális, akivel kijövök, ahogy a legtöbb barátom skorpió, a válaszolóval pedig nyilván nem jönnék ki, ha már ennyire utál látatlanban is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!