Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nem nagyon hiszek a horoszkópb...

Nem nagyon hiszek a horoszkópban, de létezik, hogy legyen egy csillagjegy, amelynek szülöttjeivel egyáltalán nem jövök ki? Nektek van hasonló? Ha igen, melyik jegy az?

Figyelt kérdés
Ismerek mindenféle csillagjegyű embert, kit szeretek, kit nem, de van egy csillagjegy, akiket valósággal utálok. Félreértés ne essék, nem a csillagjegyük miatt. Valahogy mindig kiderül, hogy kinek mi a csillagjegye és azt figyeltem meg, hogy ez a bizonyos jegy nekem nagyon unszimpi, de kölcsönös. Nem hiszem, hogy véletlen lenne, ugyanazok miatt utálom őket: Kétszínűség, bizonytalanság, gyávaság, "színészkedés". Nektek van hasonló?
2013. febr. 24. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Én még normális Skorpióval nem találkoztam, legtöbbjük alattomos volt, nekem antipatikus.
2013. márc. 1. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:
nyilas. és félreértés ne essék, nem az van, hogy amint megtudom, hogy az, utálni kezdem. de valahogy sose jövök ki velük, és sok emberről, aki élből unszimpatikus, utólag kiderül hogy az. nagyon sztárolják őket, de szerintem cinikusak, nagyképűek, flegmák, és az emberek felét lenézik, szarba veszik, mert istennek képzelik magukat. ettől függetlenül a legjobb barátnőm nyilas, de ő az egyetlen.:D
2013. márc. 1. 20:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Vannak, akikkel nehezebben találom meg a közös hangot, de nem hiszek a horoszkóp mindenhatóságában. A bikák azok, akik nekem valahogy túl nehézkesek mind mozgás, mint kommunikáció terén. Mondok nekik valamit, és nem lehet eldönteni, hogy eljutott-e a tudatáig egyáltalán. A férfiak közt sok sznob beállítottságú van, agresszívek, és ha egy olyan szakmai kérdést tesz fel nekik az ember, amire nem tudják a választ, felkapják a vizet és a másikat kezdik inkább elemezgetni. Önhitt, buta embereknek ismertem meg a bikákat.
2013. márc. 4. 12:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet?

Változott valami?!

2021. dec. 24. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!