Hiszel a horoszkópban? Szerinted igazak lehetnek azok az általános leírások egy-egy csillagjegyről, amit általában írnak?
eleinte abszurdnak tartottam, de aztán megtapasztaltam a helytállóságát. döbbenetes élmény volt meglátni az összefüggéseket a jegyek sajátosságai és a hús-vér emberek között, ráadásul úgy, h közben nem értek a bolygókhoz, csillagokhoz, nem is foglalkozom velük.
ln megértem azt, aki nem hisz benne. én magam sem mondanám, h hiszek valamiféle elméletben, amivel megmagyarázom a horoszkóp létjogosultságát. nekem egy "harmadik szemem" nőtt ki, amivel meglátom, megérzem a jegyek sajátosságainak valószerűségét. és igen, valóban, még a legáltalánosabb jellemzéseknek is van visszaigazolható valóságalapjuk (nem beszélve a részletes elemzésekről). és ez nem önámítás vagy tömegpszichológiai befolyás. csak ne kezdjék el magyarázni "tudományosan", h mi miért van így, mert az sántít nekem.
Hát hogyne, és azon a héten több millió ember találja meg az igazit, szakad le a gombja, és nem lesz sikere a munkahelyén. De csak azon a héten! A következőn már sikeres lesz a munkában, de a párjának elcsavarja valaki a fejét, de hétfőn kakiba lép, úgyhogy szerencsés is lesz. Pf, na persze!
Viszont a kínai horoszkóp majdnem teljesen igaz rám. (kutya)
Bika vagyok, az általános leírás 80%-a igaz rám, de nem olvasom a napi jóslatokat. Mondhatni, hogy nem hiszek benne.
20L
Szia!
Nem hit kérdése, tapasztalati természet tudomány. Egyszer próbáld ki, és utána mondj véleményt.
A horoszkóp nem létező összefüggéseket ír neked, semmilyen kapcsolata nincs a valósággal.
A leírások ügyesen megfogalmazott általános állítások, amiket könnyen magára illőnek gondolhat az, aki hisz benne.
Természetesen bolgyók elhelyezkedése semmilyen módon nme befolyásol emberi tulajdonságokat. Gondoljatok már utána, mégis mi történik a születésed pillanatában? Hirtelen a jó helyen lévő Vénusz magához vonzza az agyad jóindulatra ható részét? Ez egy teljes ostobaság, átverés, mese....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!