Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet barátkozni? De...

Hogyan lehet barátkozni? De most komolyan!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés tudom elég bugyután hangzik,de most komolyan.

Nem mehetek csak úgy oda egy 'csapat lányho',hogy sziasztok,hogy hívnak titeket?

Ez szerintem olyan kellemetlen,van egy hosszú történet és az a lényeg,hogy hanyagolnom kell a társaságot ahol eddig voltam és új barátokat szeretnék keresni (a társaságot olyan okok miatt kell hanyagolnom,hogy rájöttem,hogy én nem ilyen akarok lenne ~cigis,k.urvás,felvágos pi.csa~

szeretek hülyéskedni-hülyülni meg beszélgetni sopingolni magyarul mindent,de nem akarok ilyen lány lenni akit lenézznek meg szeretnék az életben elérni valamit,de nem ez a lényeg.Van elég sok barátom,de szeretnék új embereket megismerni,azt ne írjátok,hogy sportoljak 6 éves korom ota sportolok ,de ott mindig ugyan azok az emberek.Arra gondolok,hogy ha például a strandon meglátok egy csapat lányt hogy ismerhetném meg őket??!

Annyira egyszerűnek tűnik,de mégsem az.

Egyébként 14 éves lány vagyok.Előre is köszönöm.

2010. jún. 23. 22:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedvesek vagytok,új sportot nem szeretnék kezdeni ,mert heti 4 alkalommal van+ a hétvégi versenyek és bevallom a tanulás/pakolás melett néha még ez is sok.

Azt nem tudom,hogy tényleg,hogy lehet közeledni egy csapathoz?

Megkérdezem,hogy mennyi az idő vagy mi? :D

2010. jún. 24. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Figyelj szerintem ne egy csapathoz hanem csak egy valakihez menj oda mert akik társaságban vannak nekik nem nagyon kell még egy tag aki nincs velük összeszokva.

Ha viszont gey emberhez mész csak légy vele barátságos kérdezgess tőle pl.:szia nincs kedved barátkozni velem vagy látom te is egyedül vagy nincs kedved csuzdázni vagy mit tudom én.Hidd el ez egyáltalán nem gáz és ha rendes a lány nem utasit vissza ha meg paraszt és azt mondja huzz el akkor meg ne ilyen barátokat keress

2010. jún. 24. 16:10
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hátha lesz olyan aki egyedül van eddig nemigen láttam olyat max,hogy ketten lennének.

Vagy,hogy egyedül van,de vár valakit :)

Olyan rossz,mert eddig mindig velem voltak a 'barátaim' és biztos,hogy találkozni fogok velük majd..:(:(

2010. jún. 24. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

szia elözö vagyok amugy én is ugyanigy vagyok az ugynevezett barátaim vagy nem is barátok vagy igy nyáron hanyagoljuk egymást.Csak mondom itt hogy szerintem mit kéne tenned közben én ezt nem merem sokszor megtenni.De találhatsz netes barátokat is e-mailozhattok.Aztán néha találkozhattok föleg ha közel laktok egymáshoz.Én is igy barátkozok mostanában.

13/l

2010. jún. 25. 20:22
 15/18 A kérdező kommentje:

Nekem is ugyan igy van,tudom,hogy mit kéne tennem,de mikor oda kerülök mégsem tudom megtenn aki meg itt a neten kedves meg aranyos meg akár barátok is lehenék az ország másik végén él.. :/:/

köszi hogy válasoltál.

2010. jún. 25. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
A tuti receptet sajnos én sem tudom, de amikor én 14 éves voltam, akkor én is hasonló cipőben jártam, végül maradtak a régi "barátok", akikkel egyáltalán nem voltam egy hullámhosszon. Aztán jött a főiskola, gondoltam, majd ott szerzek új barátokat, és ott sikerült egy pár barátot begyűjtenem. Aztán elkezdtem dolgozni, és a legszilárdabb barátságot az egyik kolléganőmmel sikerült kialakítani, már felnőtt fejjel. Visszagondolva azokra az évekre, rossz volt, hogy így alakult, de ma már nem bánom. Az iskolás időből is vannak barátságaim, de azok nem erős kötelékek. Ami esetleg segítség lehet a Te problémádra: én mindig az idősebbekkel értettem meg jól magamat. 16 évesen pl. sikerült két 19 éves barátnőt beújítanom, méghozzá úgy, hogy egy társaságba jártunk, és volt egy közös ismerősünk, párszor beszélgettünk, és egyszercsak azt vettük észre, hogy közös programokat szervezünk. Ennek a barátságnak sajnos nem lett jó vége, de talán ez Neked is beválhat, ismerős/barát szimpatikus ismerősével könnyebb megismerkedni, mint egy vadidegennel. Bocsi, hogy kicsit elkanyarodtam az eredeti kérdésedtől, azért remélem, kicsit így is tudtam segíteni.
2010. jún. 26. 23:16
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy válaszoltál.

Ezzeket a lányokat mindenképpen hanyagolni szeretném,nekem nincs szükségem arra.hogy a szüleimet is magam ellen fordítsam meg minden h.ülyeségbe belekeverjenek amiből én fogok rosszul kijönni.

Szeretek bulizni meg hülyéskedni,de az nállam nem azt jelenti,hogy feltűnési viszketességel ordibálok az utcán mint akinek huzzák a haját meg,ogy részegre iszom magam a bokorban...áhh nekem erre nincs szükségem!

Ezért szeretnék új barátokat szerezni,tudom olyat úgyse találok akinek nincs hibája és olyan ,mint én,de szerintem olyan ember vagyok aki képes más hibűját elfogadni és igazodni hozzá,de arra nem,hogy minden idiótaságba belevigyenek azzal az indokkal,hogy:

-"Most kell élni,mikor máskor??"

-"Élvezd,hogy megteheted'

És ilyenek. :D

2010. jún. 26. 23:44
 18/18 anonim ***** válasza:
16:10-es vagyok irhatsz privit hátha közel lakunk
2010. jún. 27. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!