Hogyan lehet barátkozni? De most komolyan!
Sziasztok!
A kérdés tudom elég bugyután hangzik,de most komolyan.
Nem mehetek csak úgy oda egy 'csapat lányho',hogy sziasztok,hogy hívnak titeket?
Ez szerintem olyan kellemetlen,van egy hosszú történet és az a lényeg,hogy hanyagolnom kell a társaságot ahol eddig voltam és új barátokat szeretnék keresni (a társaságot olyan okok miatt kell hanyagolnom,hogy rájöttem,hogy én nem ilyen akarok lenne ~cigis,k.urvás,felvágos pi.csa~
szeretek hülyéskedni-hülyülni meg beszélgetni sopingolni magyarul mindent,de nem akarok ilyen lány lenni akit lenézznek meg szeretnék az életben elérni valamit,de nem ez a lényeg.Van elég sok barátom,de szeretnék új embereket megismerni,azt ne írjátok,hogy sportoljak 6 éves korom ota sportolok ,de ott mindig ugyan azok az emberek.Arra gondolok,hogy ha például a strandon meglátok egy csapat lányt hogy ismerhetném meg őket??!
Annyira egyszerűnek tűnik,de mégsem az.
Egyébként 14 éves lány vagyok.Előre is köszönöm.
Ö,már középiskolában vagyok egy osztályban a 'barátnőimmel' ;)
Azért köszönöm a választ,csak nem erre vagyok kíváncsi hanem a kérdésre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!