Hogyan próbáljak barátkozni vele?
Hetedik osztályba járok.Most jött egy új lány az osztályunkba de nem olyan mint a többiek. Igazából ezeket is csak halottam,másoktól amiket most lefogok írni mivel ezen a héten beteg voltam és én nem találkoztam a lánnyal még.
Állítólag Két évig Kanadában élt,de lehet ott is született.A szülei magyarok,de a lány 16 éves.Igen,16,és ez valamiért azért van hogy mégis 7.osztályos ha jól értettem mert neki kimaradt a 7. és a 8. osztály és most kéne bepótolnia,azért betették hozzánk.Kicsit zavaros történet de én sem értettem teljesen,de ez annyira nem is számít csak hogy idősebb nálunk.
A lényeg belőle,hogy egy 16 éves lány 13 évesek közé került. Hétfőn mindenképp beszélgetek vele,de nem tudom kicsit kényelmetlen lehet ez neki hogy 13 évesekkel kell barátkoznia,nem?Oké,tudom hogy vannak a városba mások is de hát velünk lesz mindennap,azért.. Alig beszél,csak ha kérdezik akkor válaszol és ennyi..
Előre is köszönöm a válaszokat! 13/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!