Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan próbáljak meg barátkozn...

Hogyan próbáljak meg barátkozni vele?

Figyelt kérdés

Én egy büfében dolgozom és sok kamionos megáll nálunk egy kávéra vagy valamire. Van egy pasi(28) aki már lassan 1 éve jár hozzánk. Van benne valami...ha ott van akkor boldog leszek és jó érzésem van. Az a baj, hogy keveset beszél. Ha kérdezek tőle valamit akkor se valami bőbeszédű. Amennyire ismerem elég kedves ember. Valamelyik nap szakadt az eső és ameddig elért az ajtóig nagyon elázott és a pólója rásimult a testére...na az nem mindennapi látvány volt :D. Kedves is, jól is néz ki. Hogyan barátkozzak vele ha keveset beszél?

26/L

2010. szept. 10. 14:06
 1/3 anonim válasza:
Hát pedig máshogy nem tudsz, minthogy beszélgettek. Esetleg kérdezz rá, hogy ha nem dolgozik lenne-e kedve találkozni? Talán ha nem épp melóba van ő is máshogy áll hozzá!
2010. szept. 10. 14:11
 2/3 anonim válasza:

Igaza van az elsőnek. Lehet hogy másabb amikor nem dolgozik. Adj neki ajándék kávét vagy valamit :D

Amúgy azt a látványt én is megnéztem volna :$

2010. szept. 10. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:

A kamionosok beszédes emberek különben. Ha megállnak pihenőzni gyakran cserélnek eszmét akár idegenekkel is. Nem biztos, hogy nem beszédes, lehet, hogy ő nem így érez, mint te.

Ezzel nem akarlak elkeseríteni, csak elég sokat ismerek közülük, minden korosztályból. Ettől még lehet, hogy neked van igazad.

A következő kávéra hívd meg te. Mond, hogy a "vendégem voltál". Ha nem akarja elfogadni, mond neki, hogy "legközelebb majd te hívsz meg engem és már kvittek is leszünk". Ha ezután is ragaszkodik ahhoz, hogy kifizesse, akkor nyilván nem tervezi, hogy szeretne téged bármire is meghívni.

Sok sikert! Remélem, nem csalódsz!

2010. szept. 10. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!