Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan probaljak baratkozni a volt baratommal?
Nem tudom mi lenne a legjobb!! Par napja szakitottunk a baratommal. Kierdorevontam mert lattam egy weboldalon hogy egy lany szivecskezik es szovegeket ir neki. O tagadott mindent. Kiborultam,mert iszonyatosan hianyzik es nem viseltem el hogy nem lehetunk egyutt. Igy megirtam legyen vege. Vagy bekoltozik ahol en lakom es elhiszem hogy komolyan akar. Szerintem itt szurtam el.:(( Csak 3 honapos volt a kapcsolatunk. Felhivott es megbeszeltuk hogy legyen vege,mert csak szenvedunk. O sirt a telefonba. Masnap en irtam smst hogy csak ugy nem akarom eldobni. Azt irta nem haragszik,persze szeretne. Masnapra ra jelzett beszeljuk meg milegyen,mert egyikunk sem akar koltozni. Fura volt.Kerdeztem tole hogy most akkor mit akar?? Azt mondta ne haragudjak nem tudja.. En ereztem hogy elveszitettem.Es irtam neki uzenetet,hogy az lesz a legjobb ha vege. azt valaszolta:Ne haragudjak ra nem tud mit irni. Igazam van igy jobb lessz. Nehez lesz engem elfelejteni.
Meghasad a szivem,mert lehet egy buta felreertesmiatt az elso szerelmemmel szakitottunk,es kozben lehet minden rendben van. Annak is orulnek ha csak baratok lennen. Visszaszeretnem igazabol kapni de felek mar keso.:((
Az igaz szerelem 3 hónap alatt éppen csak, hogy kialakul.
Hány évesek vagytok?
Attól, hogy smároltatok, az nem bizonyítja, hogy szerettétek egymást. De mindegy is.
Most barátkozni akarsz vele amúgy, vagy visszakapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!